yunus bager
LR 1992 DEFENDER 110
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Hakan burdada pek pas vermiyor
sen gibi ne oldu benim sayfaaa
Hakan burdada pek pas vermiyor
sen gibi ne oldu benim sayfaaa
discovery-V8' Alıntı:;D ;D
Hayır sormak istediğim bu şeyleri otomatikte yapabilirmiyiz? yani giderken h-l-h falan gibi, diff lock aynı zaten de otomatikte vitesi biz seçemiyoruz bu nasıl olacak, hep durup kalkacakmıyız?
hsbasar' Alıntı:Arkadaşlar ben ilk defa otomatik arazi aracı kullanıyorum. Şimdiye kadar kullandığım onlarca aracın hepsi düz vitesti.
Otomatiktede düzde yapılabilen herşey yapılıyor. Sistem sıralı düz otomatik olduğunda 1,2 ve 3. vites seçeneleri var.
Sadece düze göre biraz yavaş. Önce boşa almak şart. Bunu da elim alıştıkça biraz hızlandırırım diye düşünüyorum.
Discodaki (daha doğrusu LRdeki) en büyük avantajlardan biri H devirdede orta kilidin devreye alınabilmesi. Karda çok işime yaradı bu.
Yavuz benim araba TPAO nun garajında duruyor, ne zaman fırsatın olursa git al dene. Otomatik çok kullanışlı![]()
hsbasar' Alıntı:Çağların deyimi ile dereyi görünce paçayı sıvayacaksın. Dereye girince değil. ;D
Bu zaten düz vitesdede önerilen durum değilmi?
discovery-V8' Alıntı:Bu iyiymiş ozaman , Ahmet in oraya gelince denerim , sağolasın![]()
altug onaran' Alıntı:yavuz abi mesaj kutun boş ;D
Benimde en sevdiğim yanı virajlı çamur yolda giderken kilidi çıkarıp takabilmek yetiyor zate araziye girince sürekli lowdiscovery-V8' Alıntı:;D ;D ;D ;D Biz paçayı su derinleştikçe kademe kademe sıvıyoruz ;D ;D ;D
Bazen dere kendini belli ediyor en baştan sonuna kadar sıvıyoruz ;D
hsbasar' Alıntı:Yavuz karda genelde 2. viteste kullandım, rampa inerken veya çıkarken grektiğinde direk 1 e alıp hızı düşürdüm. (durmaya gerek kalmıyor)
Riskli gördüğüm yerlerde baştan H da orta kilidi devreye alıp normal sürüşüme devam ettim.
Sadece bir kez battım, o anda kilit devrede değildi, kilidi devreye alınca kendim çıktım. Hiç çekilmeme gerek kalmadı. ;D
Otomatikde cidii şekilde iş görüyor yani, hele benim gibi off-road cu kılıklı kampçılar için ;D
yunus bager' Alıntı:Benimde en sevdiğim yanı virajlı çamur yolda giderken kilidi çıkarıp takabilmek yetiyor zate araziye girince sürekli low![]()
Hangi araç low'da 60km hız yapabiliyor araziden ondan fazla hızı ne yapayımfastjunkie' Alıntı:Ohooo patikada low a alıyorsanız çamurda ne yapacaksınız ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:Arazi kısmı aynı zaten düz ile otomatiğin , bizde lt230 sizinkilerde 230Q var, tıpatıp aynı gibi. Kilidi hareket halinde çok rahat kullanabilirsin,kolu sola çektinmi kilitleniyor. Vitesleride kendimiz seçebiliyorsak ozaman hiç bir fark yok bence, tek dezavantaj marş motoru arızası veya akü bitmesi durumunda aracı iterek çalıştıramamak galiba.
Gerek yok abi nerde olursa olsun orta kilide istediğin zaman çıkarıp takabilirsin yanlız aşırı patinaj halinde tavsiye etmemhsbasar' Alıntı:Hareket halinde H dan H kilide alırkende ben debriaja basıyordum. Buna gerek yokmu?
Eğer gerek yoksa otomatiktede yapılabilir tabiiki.