KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ya bırak allahını seversen bu işleri ,son gezide rampada 3 araba kaldı ,3 de senin 61 millik araçlar ,köfteci dükkanı gibi ,ben attım boşa bekledim ,kamyoncular bile şaşırdılar bu duman bendenmi çıkıyor diye, totosunu kaldımadılar bile ,senin 6,1 mildir yazılım hatası olsa gerek ,valla koşarak yakalarsın rampada bayırda
Ufak ufak yapıcam abi, ama zamanla ne olur bilemiyorum, kişi refikinden azarmış ;D ;D
Eski 4runnerları diyorum ben , 93 94 model falan. Kıçı biraz uzun evet, ama Discodan daha yüksek sanırım, discoyu standart hali çok çelimsiz görünüyor.
ufuk abi çağlardan önce ben bir kontrol edeyim o bölgeye o yazı sığarmı diyee ,akşam gel muayehaneye ,birde ortam hijyenmi filan bakalım ,sonra fena valla ,45 sene sakla ,aynalı çarşıda verrr amannnn amaannn çok güldümm yineee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yavuz abi Çağlar abinin koyduğu foto ile Bizim defender disco rrc arasında bir fark görebiliyormusun hanı bunu ben ii biliyorsunda bilmeyenlerede anlatmanı isterim )))
tıpatıp aynısı , amortisör helezonun dışında, arkada A kolu yok , o yüzden stepneyi bagaj altı yapabiliyor, a kolu yerine arka kollarda denge çubukları bağlı, yapıları çok zayıf (dost acı söyler ;D ;D ) ama dezavantaj değil , A kolu araç uçtuğu zaman yere dengeli inmesini sağlar , vx80 in o gövdeyle uçabilmesi biraz zor ;D ;D
ya bırak allahını seversen bu işleri ,son gezide rampada 3 araba kaldı ,3 de senin 61 millik araçlar ,köfteci dükkanı gibi ,ben attım boşa bekledim ,kamyoncular bile şaşırdılar bu duman bendenmi çıkıyor diye, totosunu kaldımadılar bile ,senin 6,1 mildir yazılım hatası olsa gerek ,valla koşarak yakalarsın rampada bayırda
ufuk abi çağlardan önce ben bir kontrol edeyim o bölgeye o yazı sığarmı diyee ,akşam gel muayehaneye ,birde ortam hijyenmi filan bakalım ,sonra fena valla ,45 sene sakla ,aynalı çarşıda verrr amannnn amaannn çok güldümm yineee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ankara offroad kulübü gezisi canimmm ,düne gelirsek senin gerilip girdiğin yere bende senin gibi 100 metreden gelsem,yorum yapmıyorum sen düşün ,sana daha ne diyeyim doğru yolu bulanlar kulübü başkanısın sen ,yalnız boş müsait bir anında defendere sokalım bakalım ,disconun oradan ne oluyor çok merak ediyorum
ankara offroad kulübü gezisi canimmm ,düne gelirsek senin gerilip girdiğin yere bende senin gibi 100 metreden gelsem,yorum yapmıyorum sen düşün ,sana daha ne diyeyim doğru yolu bulanlar kulübü başkanısın sen ,yalnız boş müsait bir anında defendere sokalım bakalım ,disconun oradan ne oluyor çok merak ediyorum