7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,436,733

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
Gerek yok abi nerde olursa olsun orta kilide istediğin zaman çıkarıp takabilirsin yanlız aşırı patinaj halinde tavsiye etmem

Öyleyse iyiymiş

Bu durumda baştan kilidi açmaya gerek yok demektir. İhtiyaç olduğunda bir saniyede kilit açılabilir.

Sen o zamanlar vitamın olma ihtimalin çok

discovery-V8' Alıntı:
Sen gel akranına ceanım uğraşma 2,5 düz dizellerle, lowda 5000 devir 61 mil, daha basayımmı? ;D ;D ;D

[attachment=1]

ya bırak allahını seversen bu işleri ,son gezide rampada 3 araba kaldı ,3 de senin 61 millik araçlar ,köfteci dükkanı gibi ,ben attım boşa bekledim ,kamyoncular bile şaşırdılar bu duman bendenmi çıkıyor diye, totosunu kaldımadılar bile ,senin 6,1 mildir yazılım hatası olsa gerek ,valla koşarak yakalarsın rampada bayırda

Disconun 2' yükselmesi 700 lira

ufuk abi çağlardan önce ben bir kontrol edeyim o bölgeye o yazı sığarmı diyee ,akşam gel muayehaneye ,birde ortam hijyenmi filan bakalım ,sonra fena valla ,45 sene sakla ,aynalı çarşıda verrr amannnn amaannn çok güldümm yineee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi Çağlar abinin koyduğu foto ile Bizim defender disco rrc arasında bir fark görebiliyormusun hanı bunu ben ii biliyorsunda bilmeyenlerede anlatmanı isterim )))

tıpatıp aynısı , amortisör helezonun dışında, arkada A kolu yok , o yüzden stepneyi bagaj altı yapabiliyor, a kolu yerine arka kollarda denge çubukları bağlı, yapıları çok zayıf (dost acı söyler ;D ;D ) ama dezavantaj değil , A kolu araç uçtuğu zaman yere dengeli inmesini sağlar , vx80 in o gövdeyle uçabilmesi biraz zor ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Selam herkese. Ben araçları ikiye düşürdüm. Disco 1 ve 4runner.
Çağlar abimden bi 4 runner fikri alayım ??

Onur, bırak LR'yi "SANA YA-RA-MAZ !!!" daha kaç kere söyliycem ???

İç ses: "Adama bak yaaa, ben ne bakıyorsam ona saldırıyo, sanki piyasada xxxxTA gibi zebil Disco var da ..."

: hangi gezi ulen , ben görmedim öyle bişey, dün diyorsan duruken batan bişey gördüm durduğu yerde 61 yapıyordu ;D ;D ;D ;D

aboowww gitti namus ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
: hangi gezi ulen , ben görmedim öyle bişey, dün diyorsan duruken batan bişey gördüm durduğu yerde 61 yapıyordu ;D ;D ;D ;D

ankara offroad kulübü gezisi canimmm ,düne gelirsek senin gerilip girdiğin yere bende senin gibi 100 metreden gelsem,yorum yapmıyorum sen düşün ,sana daha ne diyeyim doğru yolu bulanlar kulübü başkanısın sen ,yalnız boş müsait bir anında defendere sokalım bakalım ,disconun oradan ne oluyor çok merak ediyorum

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kızzzzma birader, yer belli araba aşağıda nezaman istersen gel gidelim hemen ;D