KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
ben hazırım ama dedede gelsin arabamıda yeni yıkattım ,siteye almıyorlar artık beni ,dün akşamki gibi dönünce ,valla ne kızması merak ediyorum 60-70 beygirlik defender nasıl girecek diye , disconun izinden değil,ortadan bir yerden dalıp ne kadar gidecek ? ,yani v8 den daha başarılı ise ,bir dah bu konu hakkında konuşmayacağım ,ama eğer daha geride kalırsa valla dilimden kurtulamassın peşinen söyleyeyim
Ufak ufak yapıcam abi, ama zamanla ne olur bilemiyorum, kişi refikinden azarmış ;D ;D
Eski 4runnerları diyorum ben , 93 94 model falan. Kıçı biraz uzun evet, ama Discodan daha yüksek sanırım, discoyu standart hali çok çelimsiz görünüyor.
Abicim kusura bakma.... Ben de odun çekmek istiyorum kamplarda.. ;D ;D ;D
Pardon sen manuel Disco arıyordun, evet ben de manuel Disco 1 arıyorum düzeltiyorum.. ;D
ben hazırım ama dedede gelsin arabamıda yeni yıkattım ,siteye almıyorlar artık beni ,dün akşamki gibi dönünce ,valla ne kızması merak ediyorum 60-70 beygirlik defender nasıl girecek diye , disconun izinden değil,ortadan bir yerden dalıp ne kadar gidecek ? ,yani v8 den daha başarılı ise ,bir dah bu konu hakkında konuşmayacağım ,ama eğer daha geride kalırsa valla dilimden kurtulamassın peşinen söyleyeyim
;D ;D ;D ;D ;D Bide yıkattınmı arabayı , abicim sen motorun torku ile dişlilerden geçmiş lastikten çıkan torku karıştırıyorsun, Defenderde kilit milit hiç birşey yok, kesme biçmede yok, 4 helezon (+ 2 inch) ve 38 lastik başka hiçbirşey yok, emin ol discodan öteye gider , lastik ve dingil yüksekliği en önemli faktör, bunlar dfender da daha iyi, Ufuk karşıya geçebilir önde arkada kilit ve aynı lastikler , 4,2 litre motor.