7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,436,480

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

nkurtkaya' Alıntı:
Onur, bırak LR'yi "SANA YA-RA-MAZ !!!" daha kaç kere söyliycem ???

İç ses: "Adama bak yaaa, ben ne bakıyorsam ona saldırıyo, sanki piyasada xxxxTA gibi zebil Disco var da ..."

Abicim kusura bakma.... Manuel v8 Disco 1 arıyorumm... Olmadı V8 Defender..

;D ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
A kolu araç uçtuğu zaman yere dengeli inmesini sağlar , vx80 in o gövdeyle uçabilmesi biraz zor ;D ;D
Hatta izlediğim amerikan eski binek araçlarını bile A kolu sistemine çeviriyorlar

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kızzzzma birader, yer belli araba aşağıda nezaman istersen gel gidelim hemen ;D

şimdi Cihan off-line olacak varmı iddaya giren ;D ;D ;D ;D ;D

Tamam şartları ağırlaştıralım , Onur kullansın Defender i ben yanında oturayım ;)

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kızzzzma birader, yer belli araba aşağıda nezaman istersen gel gidelim hemen ;D

ben hazırım ama dedede gelsin arabamıda yeni yıkattım ,siteye almıyorlar artık beni ,dün akşamki gibi dönünce ,valla ne kızması merak ediyorum 60-70 beygirlik defender nasıl girecek diye , disconun izinden değil,ortadan bir yerden dalıp ne kadar gidecek ? ,yani v8 den daha başarılı ise ,bir dah bu konu hakkında konuşmayacağım ,ama eğer daha geride kalırsa valla dilimden kurtulamassın peşinen söyleyeyim

Yavuz abi en son şunu yazdım kaçırdın.

fastjunkie' Alıntı:
Ufak ufak yapıcam abi, ama zamanla ne olur bilemiyorum, kişi refikinden azarmış ;D ;D

Eski 4runnerları diyorum ben , 93 94 model falan. Kıçı biraz uzun evet, ama Discodan daha yüksek sanırım, discoyu standart hali çok çelimsiz görünüyor.

yunus bager' Alıntı:
Gezenbilir başka 7/24 başka ;)

Heee anlaşıldı, canım abim benim, en hakiki offroadcum, Yunusum Bagerim.. ;D ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Sen belanı arıyosun ;D ;D ;D

Abicim kusura bakma.... Ben de odun çekmek istiyorum kamplarda.. ;D ;D ;D
Pardon sen manuel Disco arıyordun, evet ben de manuel Disco 1 arıyorum düzeltiyorum.. ;D

Ben bi çıkıyorum, geleceğim :smiley:

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Onur sor bakalım dakarı bitirebilen araçları varmı diye ;D ;D ;D
Bizim salıncaklar,onların sabit akslarından 10 tane eder ;D ;D ;D

Dakar'da (Çöl) salıncak iş görür. Peki artikülasyon gerektiren diğer koşullarda?

cihanülker' Alıntı:
ben hazırım ama dedede gelsin arabamıda yeni yıkattım ,siteye almıyorlar artık beni ,dün akşamki gibi dönünce ,valla ne kızması merak ediyorum 60-70 beygirlik defender nasıl girecek diye , disconun izinden değil,ortadan bir yerden dalıp ne kadar gidecek ? ,yani v8 den daha başarılı ise ,bir dah bu konu hakkında konuşmayacağım ,ama eğer daha geride kalırsa valla dilimden kurtulamassın peşinen söyleyeyim

;D ;D ;D ;D ;D Bide yıkattınmı arabayı , abicim sen motorun torku ile dişlilerden geçmiş lastikten çıkan torku karıştırıyorsun, Defenderde kilit milit hiç birşey yok, kesme biçmede yok, 4 helezon (+ 2 inch) ve 38 lastik başka hiçbirşey yok, emin ol discodan öteye gider , lastik ve dingil yüksekliği en önemli faktör, bunlar dfender da daha iyi, Ufuk karşıya geçebilir önde arkada kilit ve aynı lastikler , 4,2 litre motor.

Tamam derseniz 4 ten sonra hemen gidelim ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
şimdi Cihan off-line olacak varmı iddaya giren ;D ;D ;D ;D ;D

Tamam şartları ağırlaştıralım , Onur kullansın Defender i ben yanında oturayım ;)

:eek: :eek: :eek: :eek:

KABUL ;D ;D ;D

Ben çıkıyorum 1 saat bi gelişme olursa arayın, anında gelirim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR