KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ulen imansızlar arkamdan yorum yapacaz diye 70 mb lık video çekmişler, koymaya çalışsam bana yazık koymasam , sansür diyecekler, valla kusura bakmayın sadece kısaları koyuyorum ne olduğuna bakmadan, boyutlarına göre.
ya yuhhh sana artık diyecek lafım yok ne dersen haklısın , çıkamadım ama şu videoları koyda görelim bari , 2 metrecikmiş ,doğru senin arabanın gittiği yere 2 metre kalmıştı ,ama bir şeyi unutma ben yine kaptırmadan gittim bunada yalan de bari
onurcum dedenin tarla yaptığı yerden hepimiz geçtik , defenderın bir yeri geçtiği filan yok ,ama yavuz abin videoları koyarsa görürsün ,hemde yorumlu önce yürüyerek baktı burdan geçmez dedi ,dedenin açtığı yoldan yallah ,en sonunda corrrtttt , sonrada dede gitti aldı sevgili tırtılı
onurcum dedenin tarla yaptığı yerden hepimiz geçtik , defenderın bir yeri geçtiği filan yok ,ama yavuz abin videoları koyarsa görürsün ,hemde yorumlu önce yürüyerek baktı burdan geçmez dedi ,dedenin açtığı yoldan yallah ,en sonunda corrrtttt , sonrada dede gitti aldı sevgili tırtılı
Abicim kabul etsin geçtiğimi başka bişey istemiyorum , en baba arabanın 5 metre ilerisine gittim Kerim şahit. Bu arada arabada hiç bi sorun yok arazi düzeldi.