7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,592
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
dur sana rusça anlatayım ,sen istiyorr ......................... ben alacak bir dujjjjjjjjjjjjjjj

Cihan, keşke öyle demeseydin yahu

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Video falan yok , hep yalan bu görüntüler, "herkes gerçekleri söleyene kadar" video mideo yok , Kerim benim arabadaydı herşeyi söyleyecektir.

Bu arada en büyük yalancı dede imiş bunuda öğrendim ;D ;D

ben ne dedim be

discovery-V8' Alıntı:
Video falan yok , hep yalan bu görüntüler, "herkes gerçekleri söleyene kadar" video mideo yok , Kerim benim arabadaydı herşeyi söyleyecektir.

ne oldu leyn koysana videoları görelim ,dede neden yalancıymışki onu hiç anlamadım yahu sende hemen küsüyorsun !

Ulen imansızlar arkamdan yorum yapacaz diye 70 mb lık video çekmişler, koymaya çalışsam bana yazık koymasam , sansür diyecekler, valla kusura bakmayın sadece kısaları koyuyorum ne olduğuna bakmadan, boyutlarına göre.

discovery-V8' Alıntı:
adam iki metrecik ileri çamura doğru girmiş , geri çıkamıyor, daha ne olsun girdi çıktı diyorsun ;D ;D ;D

ya yuhhh sana artık diyecek lafım yok ne dersen haklısın , çıkamadım ama şu videoları koyda görelim bari , 2 metrecikmiş ,doğru senin arabanın gittiği yere 2 metre kalmıştı ,ama bir şeyi unutma ben yine kaptırmadan gittim bunada yalan de bari

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz abi sen videoları koy, kim ne yapmış çıksın ortaya.

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi ne oldu ne alıyorsun Yavuz abiye ?? Dün Defender oradan geçsin ne istersen alıcam demiştin ???

onurcum dedenin tarla yaptığı yerden hepimiz geçtik , defenderın bir yeri geçtiği filan yok ,ama yavuz abin videoları koyarsa görürsün ,hemde yorumlu önce yürüyerek baktı burdan geçmez dedi ,dedenin açtığı yoldan yallah ,en sonunda corrrtttt , sonrada dede gitti aldı sevgili tırtılı

Biliyorum yauv espri yapıyorum ;D
Ama yine de İngiliz düşünmüştür illa bişiler abicim ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi ne oldu ne alıyorsun Yavuz abiye ?? Dün Defender oradan geçsin ne istersen alıcam demiştin ???

Abicim kabul etsin geçtiğimi başka bişey istemiyorum , en baba arabanın 5 metre ilerisine gittim Kerim şahit. Bu arada arabada hiç bi sorun yok arazi düzeldi.

yalancının ;D ;D ;D