7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,592

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Video falan yok , hep yalan bu görüntüler, "herkes gerçekleri söleyene kadar" video mideo yok , Kerim benim arabadaydı herşeyi söyleyecektir. ;)

Bu arada en büyük yalancı dede imiş bunuda öğrendim ;D ;D

ben ne dedim be :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Video falan yok , hep yalan bu görüntüler, "herkes gerçekleri söleyene kadar" video mideo yok , Kerim benim arabadaydı herşeyi söyleyecektir. ;)

ne oldu leyn koysana videoları görelim ,dede neden yalancıymışki onu hiç anlamadım yahu sende hemen küsüyorsun !

Ulen imansızlar arkamdan yorum yapacaz diye 70 mb lık video çekmişler, koymaya çalışsam bana yazık koymasam , sansür diyecekler, valla kusura bakmayın sadece kısaları koyuyorum ne olduğuna bakmadan, boyutlarına göre.

discovery-V8' Alıntı:
adam iki metrecik ileri çamura doğru girmiş , geri çıkamıyor, daha ne olsun girdi çıktı diyorsun ;D ;D ;D

ya yuhhh sana artık diyecek lafım yok ne dersen haklısın , çıkamadım ama şu videoları koyda görelim bari , 2 metrecikmiş ,doğru senin arabanın gittiği yere 2 metre kalmıştı ,ama bir şeyi unutma ben yine kaptırmadan gittim bunada yalan de bari

discovery-V8' Alıntı:

Yavuz abi sen videoları koy, kim ne yapmış çıksın ortaya.

th_MVI_4509.png

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi ne oldu ne alıyorsun Yavuz abiye ?? Dün Defender oradan geçsin ne istersen alıcam demiştin ???

onurcum dedenin tarla yaptığı yerden hepimiz geçtik , defenderın bir yeri geçtiği filan yok ,ama yavuz abin videoları koyarsa görürsün ,hemde yorumlu önce yürüyerek baktı burdan geçmez dedi ,dedenin açtığı yoldan yallah ,en sonunda corrrtttt , sonrada dede gitti aldı sevgili tırtılı

cihanülker' Alıntı:
onurcum dedenin tarla yaptığı yerden hepimiz geçtik , defenderın bir yeri geçtiği filan yok ,ama yavuz abin videoları koyarsa görürsün ,hemde yorumlu önce yürüyerek baktı burdan geçmez dedi ,dedenin açtığı yoldan yallah ,en sonunda corrrtttt , sonrada dede gitti aldı sevgili tırtılı

Biliyorum yauv espri yapıyorum ;D
Ama yine de İngiliz düşünmüştür illa bişiler abicim ;D ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
Cihan abi ne oldu ne alıyorsun Yavuz abiye ?? Dün Defender oradan geçsin ne istersen alıcam demiştin ???

Abicim kabul etsin geçtiğimi başka bişey istemiyorum , en baba arabanın 5 metre ilerisine gittim Kerim şahit. Bu arada arabada hiç bi sorun yok arazi düzeldi.

cihanülker' Alıntı:

yalancının ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR