7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,707

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Abicim kabul etsin geçtiğimi başka bişey istemiyorum , en baba arabanın 5 metre ilerisine gittim Kerim şahit. Bu arada arabada hiç bi sorun yok arazi düzeldi.

ulen sen oradan geçmedin atma ,dedenin yaptığı yoldan gazladın 2-3 metre daha gittin bende sen çıktıktan sonra gazlayamadan girdim ,allahtan şahitlerim var ( yarım gaz diyelim ) senin gittiğin yere 2-3 metre kala battım ne var bunda ,sen ordan geçersin ama arabanın bir yerlerini aline alırsın

Deli gibi kar yağıyo. Bu demektirki oraya bidaha gideriz. Ama erken saatte olsunki Video çekelim

En fazlası aks kırar oda 2 hafta önce ben aldım 60tl ama anladığım kadarıyla arazi videsinin kolu kırıldı oda sorun değil en azından çaponyadan parça beklemeyecek ya bir kaynakcıda yenisini yaptırır yada hemen gider yenisini alır

Yani Yunus bey diyorsunuz ki kalkar bu, Öyle mi ??

daha bugüne kadar hiç parça beklemedim ,ama discoda 1-2 ay kapı kolu ,ve koltuk yatırlma kolu beklemişliğim var haklısın yunusçum ,hee birde arka kültablası beklemiştim ,koltukları yatırınca arkaları ön kültablası kırılıyordu ,ingiliz bunuda düşünmüştür ( sigara sağlığa zararlı yaa ) ama gerçekten içimden gelerek söylüyorum defender bu fiyatlara bedava haklısınız

cihan

ingiliz düşünür ama uygulama problemi olabilir ... azıcık yani...

e tabi, bu da değişik bi bakış açısı olmuş...