KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
En fazlası aks kırar oda 2 hafta önce ben aldım 60tl ama anladığım kadarıyla arazi videsinin kolu kırıldı oda sorun değil en azından çaponyadan parça beklemeyecek ya bir kaynakcıda yenisini yaptırır yada hemen gider yenisini alır
Rahat ol Yunus hiç bişey kırmadım, arazi kilitten attı, birdaha girmedi yerine , 2 çeker tek başıma çıktım o çamurdan , yola çıkınca birden boşaldı, debriyaj sıyırdı sandım boşa geçmiş, ondan sonra normale döndü, kule fiberi olabilir, 2 saatlik iş
daha bugüne kadar hiç parça beklemedim ,ama discoda 1-2 ay kapı kolu ,ve koltuk yatırlma kolu beklemişliğim var haklısın yunusçum ,hee birde arka kültablası beklemiştim ,koltukları yatırınca arkaları ön kültablası kırılıyordu ,ingiliz bunuda düşünmüştür ( sigara sağlığa zararlı yaa ) ama gerçekten içimden gelerek söylüyorum defender bu fiyatlara bedava haklısınız
Rahat ol Yunus hiç bişey kırmadım, arazi kilitten attı, birdaha girmedi yerine , 2 çeker tek başıma çıktım o çamurdan , yola çıkınca birden boşaldı, debriyaj sıyırdı sandım boşa geçmiş, ondan sonra normale döndü, kule fiberi olabilir, 2 saatlik iş
En fazlası aks kırar oda 2 hafta önce ben aldım 60tl ama anladığım kadarıyla arazi videsinin kolu kırıldı oda sorun değil en azından çaponyadan parça beklemeyecek ya bir kaynakcıda yenisini yaptırır yada hemen gider yenisini alır