7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,448,800

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?
;D

Kule fiberi olamaz abi dur ben şimdi fotosunu bulur koyarım o parça kırılmış olabilir

umutcelikel' Alıntı:
Yav Yunus, bu arada geçen neden o çok ucuz akslardan alman gerekti???? Yedeğe mi aldın?
;D
Defendere yedek aks almak için 4 adet yedek almak gerekir 4 aksta ayrı olduğu için
kırılmasa almazdık heralde sigortasıdır o sigorta )))

umutcelikel' Alıntı:
Lastiklere fazla hava basmışsın sanırsam)))) Biraz büyük duruyolar ;D

Takabiliyorsan sende tak kesip biçmedende görelim ;D ;D yokuş yukarı , g..tünü kaldıramıyor senin sorunsuz t*y*tan 38 le ancak arkadan itersem yürür ;D ;D ;D

konuşmak için karşı kıyıya varan bir araç daha varsa o konuşsun yoksa hiç konuşmasın ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Takabiliyorsan sende tak kesip biçmedende görelim ;D ;D yokuş yukarı , g..tünü kaldıramıyor senin sorunsuz t*y*tan 38 le ancak arkadan itersem yürür ;D ;D ;D
Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...

umutcelikel' Alıntı:
Hmmm evet önemli bir özellik kesmeden 38 takabilmek... Olmazsa olmazım 2 yıldır...AS900'lere de takılıyor biliomusun ;D 48 felan hatta...

;D Sende de buna benzer bişey vardı vakti zamanıyla değil mi?

ndoganci' Alıntı:
nejat

aman ha ev sahibimize dikkatli sorular sor, otel aramayalım gecenin bir vakti

Valla be de o sebeple böyle masum bir soru sorabildim ancak, yoksa başka şeyler gelmedi değil aklıma ;D

discovery-V8' Alıntı:
Aloooo kime diyorum , Cihan efendi , Discodan 2 metre ileri git istediğini alıcam demiştin ;D ;D ;D

Yavuz, hiç dert etme. Yanımda metre, kamera ve noterle gelicem ;D