7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,204

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ikinci videoda girebildiği yeri itiraf etmiş ;D ;D ;D ;D 2 metre en fazla ;D ;D ;D ;D ;D ordanda çıktı falan sanmayın Eren vinçle çıkardı.

discovery-V8' Alıntı:
evet evet, nedense otobanın çıkışı yok , 4,7 litre japon mucizesi açtığım otobanın sonuna varamadı ;D ;D

çözüm basit gideriz aynı yere Herkes bi yerden dalar Olur biter

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çamurda oynamaya doyamadınız anlaşılan ;D ;D ;D

Ben ne yapayım elimden gelen budur Gir dediler girdim Çık dediler çıkdım Çek dediler çekdim. Yinede yaranamadım yahu

yavuz abi anlaşılan cihan abinin istediği plastik bardakları unuttun galiba ;D ama çözüm süper ;D

ufukozkan' Alıntı:
çözüm basit gideriz aynı yere Herkes bi yerden dalar Olur biter

Ben sizle tuvalete bile gitmem , Naciyle Nejatı bekleyeyim olay çarpıtılmasın ;D ;D ;D

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi anlaşılan cihan abinin istediği plastik bardakları unuttun galiba ;D ama çözüm süper ;D

Ben götürdüm bardakları, hatta komple mutfak götürdüm ama Eren çözümü bulmuştu ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Çamurda oynamaya doyamadınız anlaşılan ;D ;D ;D

yok ben bidaha oynamıycam kiralık renoyla gidicem eller temiz paşalar gibi kenarda oturup video çekicem, sonra yalandan iki iz yapıp buraya kadar girdim renoyla ama koca koca araçlar giremedi deyip paşa paşa evime dönücem ;D ;D ;D ;D ;D Racon böyle kimse girmiyor ;D ;D ;D ;D ;D