7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,451,204

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

emrahmarti' Alıntı:
Herkese iyi geceler. Yavuz abi seni fena kumpasa getirmeye çalışmışlar ama kanıtları yoketmeyi unutmuşlar :D

...........................

Küçü çiyan gelse ona kullandıracaktım, ben kenarda bekleyecektim videoları çekecektim, oda gelmedi neyapayım ;D ;D

erenatac' Alıntı:
Yaptık yaptıkda nedense eve hep baştan aşağı ıslak dönüyorum Emrah ;D Bir kere kuru gelsem tamam oldu bu iş diycem ;D

Islanmak kurtarma operasyonunu gerçekleştirenin kaderi sanırım. Çekilen araçtaki genelde araçtan çıkamayacak durumda olduğu için onu kurtarana kalıyor iş.

:D :D :D

Bir Japon Klasiği ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Ne çamuru ya ,dönüş yolundan zor gittim ;D ;D ;D

Ben yatar sabah erkenden sanayii,
Kalorifer için,radyatöre bir sıvı koydular,
yarın tekrar boşaltmak gerekiyormuş,bir haltada yaramadı galiba ya neyse. ;D ;D ;D
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.

Yok ya capon saçmalamış,
Kaput içinde bir sigorta paneli daha var,orda bir sigorta atmış,
bendeki klavuz da ,araç içi panoda gözüküyor,gerçi oda doğru ama ,bir karışık yapıyorlar araçları ;D ;D ;D
sabah indim servise ,Şeref gülüyor,telefon açsaydın ya dedi,
neyse dedik ,gelmişken kalorifer iyi ısıtmıyor ona bakalım bari dedik.

Kerim, inat etme, her Japon aynı olmuyor gördün. Sen de al bir Toyota, Cihan gibi dert ettiğin tek şey manikür olsun ;D ;D ;D

Akşam çoşmussunuz gene, oku oku, izle izle bitmiyor. Son bölümleri pas geçtim, işe başlamam lazım :D

Keyfiniz bol olsun

ufukozkan' Alıntı:
Deli gibi kar yağıyo. Bu demektirki oraya bidaha gideriz. Ama erken saatte olsunki Video çekelim :smiley:

Abi çok iyi olur ya :smiley:
Hem karanlıktan tam belli olmuyo,hemde kısa kısa,kopuk oluyor :smiley:

Zauahahaha Ya Yavuz ahahahaha

Bi videon var," işte araç burda,kendi geldi,garaja kendi girdi ,işte bu kadaaaaarrrrr...." puhahahahaha yarıldım resmen ahahahaha

Günaydın millet ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Zauahahaha Ya Yavuz ahahahaha

Bi videon var," işte araç burda,kendi geldi,garaja kendi girdi ,işte bu kadaaaaarrrrr...." puhahahahaha yarıldım resmen ahahahaha

Sen tanımazsın bunları kamyonla gitti falan derler ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,833
Kaydolan Son Üyemiz
Yaylalı.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR