discovery-V8
A Clean Landrover is the Sign of Sick Mind
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
ben kaçtım
ben kaçtım
emrahmarti' Alıntı:Herkese iyi geceler. Yavuz abi seni fena kumpasa getirmeye çalışmışlar ama kanıtları yoketmeyi unutmuşlar
...........................
erenatac' Alıntı:Yaptık yaptıkda nedense eve hep baştan aşağı ıslak dönüyorum Emrah ;D Bir kere kuru gelsem tamam oldu bu iş diycem ;D
erenatac' Alıntı:Yaptık yaptıkda nedense eve hep baştan aşağı ıslak dönüyorum Emrah ;D Bir kere kuru gelsem tamam oldu bu iş diycem ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ne çamuru ya ,dönüş yolundan zor gittim ;D ;D ;D
yazargezeryolçizer' Alıntı:Ben yatar sabah erkenden sanayii,
Kalorifer için,radyatöre bir sıvı koydular,
yarın tekrar boşaltmak gerekiyormuş,bir haltada yaramadı galiba ya neyse. ;D ;D ;D
sabah erken kalkacağım,
herkese iyi geceler.
yazargezeryolçizer' Alıntı:Yok ya capon saçmalamış,
Kaput içinde bir sigorta paneli daha var,orda bir sigorta atmış,
bendeki klavuz da ,araç içi panoda gözüküyor,gerçi oda doğru ama ,bir karışık yapıyorlar araçları ;D ;D ;D
sabah indim servise ,Şeref gülüyor,telefon açsaydın ya dedi,
neyse dedik ,gelmişken kalorifer iyi ısıtmıyor ona bakalım bari dedik.
ufukozkan' Alıntı:Deli gibi kar yağıyo. Bu demektirki oraya bidaha gideriz. Ama erken saatte olsunki Video çekelim![]()
CDM-SUBARU' Alıntı:Zauahahaha Ya Yavuz ahahahaha
Bi videon var," işte araç burda,kendi geldi,garaja kendi girdi ,işte bu kadaaaaarrrrr...." puhahahahaha yarıldım resmen ahahahaha
doğru yolu bulacağım bir gün ;D ;D ;Dnkurtkaya' Alıntı:Bir Japon Klasiği ;D ;D ;D
Kerim, inat etme, her Japon aynı olmuyor gördün. Sen de al bir Toyota, Cihan gibi dert ettiğin tek şey manikür olsun ;D ;D ;D