7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,460,404
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, 93 model , orjinal 85 K kmde 110 , gelince bir gör bence .

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, orjinal 85 K kmde , gelince bir gör bence .
Yavuz, Cumartesi bi İvedik yapıp Unimoglara mı baksak??? Gelir alırım seni gideriz.

umutcelikel' Alıntı:
Hayal kurmak iyi oluyor arada ;D

Bir turuncu vardı, dizel makine koymuşlar, 404S, evrakları falan tam. 12 bin gibi bişey diyodu Erdem usta.. O alınır aslında..

erenatac' Alıntı:
Bir turuncu vardı dizel makine koymuşlar 404S evrakları falan tam. 12 bin gibi bişey diyodu Erdem usta.. O alınır aslında..
Uzun yol da yapabilen köşeli kasalar rüyama giriyor benim devamlı)))) Karı kız gireceğine U1500 Unimog giriyor anasını satayım ;D
Kayseriye giderken önümde gidiyodu Belçika plaka, full 130-140 gitti herif...

umutcelikel' Alıntı:
köşeli kasalar rüyama giriyor benim devamlı)))) Karı kız gireceğine U1500 Unimog giriyor anasını satayım ;D

koptum ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Uzun yol da yapabilen köşeli kasalar rüyama giriyor benim devamlı)))) Karı kız gireceğine U1500 Unimog giriyor anasını satayım ;D
Kayseriye giderken önümde gidiyodu Belçika plaka, full 130-140 gitti herif...
Yetişemedinmi xxxta okadar gidemiyormu yoksa )))))

yunus bager' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Yav sayfayada böyle gülerek gireceğim aklıma gelmezdi ayıp ettim dimi ;D ;D ;D ;D
Esas paletli pigmeye bakmaya geldi ama araç yoktu,
pigme orada olsaydı ,
yavuzun araç soğan cücüğü gibi kalacaktı ;D ;D ;D

Sevtap geçmiş olsun,
Umut hayırlı olsun ,

discovery-V8' Alıntı:
aaaaaaa

Nejat aklıma geldi , yanımda fotoğraf makinası yoktu , sana bir defender buldum, fiyat biraz yüksek ama Sevtabın elizabeth ayarında temiz, 93 model , orjinal 85 K kmde 110 , gelince bir gör bence .

Bakalım valla. 110 5 kapı 93 model 2.5 benzinli demezsen ağzımın suyu akmaya başlar

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz, Cumartesi bi İvedik yapıp Unimoglara mı baksak??? Gelir alırım seni gideriz.

Nejat ile Naci gelmiyormu cumartesi?

ivediğe gideceksek biyerden eski gösterişsiz bir araba bulabilirsen onunla gidelim.

umutcelikel' Alıntı:
Toyota 150 gidiyo da, Hondaylaydım zaten...Senin 3 (yazı ile üç) hp 2.5 düz dizel 225 yapıyo galiba? ;D
Valla benim arabada babam sürekli gaz pedalının spiralili kurcalıyor uşaklar fazla gaz basmasın diye o yüzden 100km yi geçmiyor ))))

3 (yazı ile üç ) değil bikerek 65 hp )))))