7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,459,772
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

aslankurt72' Alıntı:
Yavuz,geçmiş olsun. Allahtan yeteri kadar yedek parça, bilgi ve çoook sevgi olduğundan problemi ucuz atlatıyorsun. ;D ;D ;D

Hocam nasıl sevmeyeyim, yolun yarısına gidebilmiş discoyu yıkatmak yarım gün sürdü, tamamını geçmiş defenderin heryeri iç dış alt motor 15 dakika. yedek parça konusu zaten defender için komik bişey komple ön dingil fren tertibatıya 350 tl ye satılıyor, ivedikte. Toyota LC v8 80 in ki 11000 tl idi galiba, bununla araziye nasıl korkusuzca gireyim ???

Etiketler

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz gidioz mu İvediğe?? Ben yarın AMC'ye bakıcam kaportacıda..İlerleme varmış, foto falan çekicem. Oradan gidebiliriz??

Senin pepe yi gördüm dün, Umutu gördünmü diye sordum, Hergü n sanayide dedi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D yok len şaka 1 aydır uğramıyormuşsun, arabası parkta yürütürse yine uğrar sanayiye dedim ;D ;D

Yarın gideceğin saat ara ona göre bakalım, ne alacaksın ivedikten? bende eşeleneyim belki işe yarar bişeyler bulurum. köfte gömeriz hem gitmişken ;D

yıkatmadan önce 90 cm yükseklikte bir tepecikte artikülasyon testi yaptım tepecik ufak geldi ;D ;D ;D

Yok yav bişey alacağımdan değil, sağa sola bakalım, landlere bakalım, unimoglara bakalım, FJ75 lere bakalım vs vs vs...

umutcelikel' Alıntı:
Nejat sms atmış bu arada yarın gelemiyoruz diye... Emindim zaten ;D Sıkar 14 Şubatta çamura gelmek ;D

haydaaaaa, bu nası iş ya? işlerimi iptal ettim onlar gelecek diye :

umutcelikel' Alıntı:
Yok yav bişey alacağımdan değil, sağa sola bakalım, landlere bakalım, unimoglara bakalım, FJ75 lere bakalım vs vs vs...

tamam ara beni gidelim ozaman, MKG pazar bana gelin diyordu, dere yatağı dolmuş, giren kimse çıkamaz diyor, gidip bizim dif karpuzunu bidahamı yarsak ;D ;D ;D ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Yavuz National geographic'i seyret...Kutubu geçio herif Blazerla.

geç abicim ben bilyom blazeri ağzıma etti benim amerikandan cacık olmaz ;D ;D

umutcelikel' Alıntı:
Pazar işim yok benim, sevgilim de yok hem ;D ;D ;D

Bizide bağlamıyor 14 şubat sevgililer günü felan, adı üstünde evliler günü değil sevgililer günü ;D ;D

nkurtkaya' Alıntı:

niye vazgeçtiniz? MKG size güzel bir parkur hazırlamıştı japonları gömüp dönecektik, çok iddalı konuştu , içeri giren vinçsiz çıkmaz diye ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
niye vazgeçtiniz? MKG size güzel bir parkur hazırlamıştı japonları gömüp dönecektik, çok iddalı konuştu , içeri giren vinçsiz çıkmaz diye ;D ;D ;D

Gezinin sponsoru Naci idi, Tiny'nin gaz problemi varmış, hastanedeydi bugün, doktor daha düzeltemedi