KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Abicim satmış hepsini 26 adetten geriye 3 adet kalmıştı cumartesi uğradığımızda. Ben aynı şeyi 4 senedir söylüyorum bu defa ellerinde patlayacak diye , yok hepsi satılıyor, Mercedes G leri sattılar, Toyotları sattılar, Defenderleri satıyorlar. Bende anlamıyorum ama durum bu işte.
Benim 200Tdi'ı malum kişi, benden önceki sahinibe 300Tdi diyerek 32 bin'e satmış (3 yıl önce). Ben ondan kaça aldım? 20 bin TL.
Şimdi bu fiyata 200Tdi almış, kullanmış ve satmış birisi olarak 2.5 benzinliye o paraları verir miyim?
İlanlardaki fiyatlar ile piyasada satılan araçların fiyatları arasında ciddi fark var.
Bu işteki püf noktası sabretmek ve cazip bir araç olunca almak.
Benim 200Tdi'ı malum kişi, benden önceki sahinibe 300Tdi diyerek 32 bin'e satmış (3 yıl önce). Ben ondan kaça aldım? 20 bin TL.
Şimdi bu fiyata 200Tdi almış, kullanmış ve satmış birisi olarak 2.5 benzinliye o paraları verir miyim?
İlanlardaki fiyatlar ile piyasada satılan araçların fiyatları arasında ciddi fark var.
Bu işteki püf noktası sabretmek ve cazip bir araç olunca almak.
Onur gerçi sen 70 istemiyorum demiştin ama 70 serisi Toyotada en kolay parça bulunan seri. Biz şu anda 2006 modellerini kullanıyoruz. Kasa halen aynı, her bir parçası üretimde.
Anlaşılan sahibi çiftlikte kullanmış, biraz bakım yapılsa güzel olur o araba.