Küçük Dede
Discovery II 4.0 V8
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
NASSİİİİİİİİİ

cihanülker' Alıntı:karpuzuna güvenmiyor galibaa
NASSİİİİİİİİİ
cihanülker' Alıntı:karpuzuna güvenmiyor galibaa
ufukozkan' Alıntı:iyi o zaman hadi ben hazırım. Şöyle ışıklı bir yer olsunda video alalım![]()
![]()
Nejat, pininden bir cacık olmaz,nkurtkaya' Alıntı:Kerim, Pinin'ler kısa mı oluyor?
http://www.sahibinden.com/70_000_km_de_tertemiz_arazi_ve_sehir_araci-16WQQaXQQ20935288WQQpXQQdisplayitem
ufukozkan' Alıntı:iyi o zaman hadi ben hazırım. Şöyle ışıklı bir yer olsunda video alalım![]()
![]()
discovery-V8' Alıntı:bende projektör var onu getirim , yeterki delikanlıları göreyim karpuzuna güvenen ;D ;D
fastjunkie' Alıntı:Bu da hep birilerini sokuyor önden yeaaa ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:bende projektör var onu getirim , yeterki delikanlıları göreyim karpuzuna güvenen ;D ;D
DEDE girdi diye hatırlıyorum, ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:hassss.... tövbe tövbe , bugüne kadar kimi soktum önden
Sen karanlıkta Dedeyle Cihanın sahte yorumlarına bakma onlar düzmece, Kerim biliyor önden kimin gittiğini ;D
cihanülker' Alıntı:valla antibiyotik aldım ,deli gibi terliyorum ,malum istanbulda çok çalıştım, onun yorgunluğu var ,birde dün gece 35+ 70 cc alınca nanayy nanayy oldukk benden bu akşam paydos
yazargezeryolçizer' Alıntı:DEDE girdi diye hatırlıyorum, ;D ;D ;D
hatta girdiği gibide çıktı ;D ;D ;D
discovery-V8' Alıntı:hassss.... tövbe tövbe , bugüne kadar kimi soktum önden
Sen karanlıkta Dedeyle Cihanın sahte yorumlarına bakma onlar düzmece, Kerim biliyor önden kimin gittiğini ;D
yapma ya hepimiz gördük ;D ;D ;Ddiscovery-V8' Alıntı:post / dost çelişkisi ;D
discovery-V8' Alıntı:Dede gör adamını göör ;D ;D ;D kuyruğu karpuzuna kıstırmış kaçıyor ;D ;D ;D