7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,309

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yunus bager' Alıntı:
yav Yavuz abi bu araç orjinalmi yoksa yarısı kesilmişmi ? :smiley:

Bob tail bu , kuyruğu kesik ;D ;D Aynısnın örnekleri var ingilterede Disco ve RRC lerin tek kapılarına uyguluyorlar. Tam arzi şeysi oluyor, hafif ve uzaklaşma açıları mükemmel.

ufukozkan' Alıntı:
sen diyosun 200 km dışına çıkmam diye :smiley:

Ayda yılda bir olurda çamura girmek için 300-500 km gitmek saçma geliyor bana , üstelik çok uzaklarda olunca ben eğlenemiyorum. 7/24 başka .

discovery-V8' Alıntı:
Ayda yılda bir olurda çamura girmek için 300-500 km gitmek saçma geliyor bana , üstelik çok uzaklarda olunca ben eğlenemiyorum. 7/24 başka .

römork götürürüz dağalan olursa atar getiririz ne olcak :smiley:

ufukozkan' Alıntı:
römork götürürüz dağalan olursa atar getiririz ne olcak :smiley:

Dur ben unimog alayım siz nereye giderseniz gidin ondan sonra , dağ bayır gezerim ben kendi kendime , Defenderide kamp aracı yaparım, araziye sokmadan gider gelirim sizinle Cihan gibi ;D ;D

link verecektim ama herkes keşfetmiş zaten ;D ;D ;D

Araç bitiyor artık yavaş yavaş, başlık şimdilik kilitli biraz ilerleyeyim sonra açıcam , arada çok soru soran oluyor konu dağılıyor. ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48913.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,096
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR