7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,447,019
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

birkaç güne kadar bir süpriz daha yapabilirim ;D ;D ;D

kendi imalatımız Land Rover Safari 5000 sis lambaları ;D henüz proje aşamasında (kalıp aşamasında da olabilir ;D )

Etiketler

altug onaran' Alıntı:
abi senin depoda duran hani şu üzerinde biraz oynadıkları mı ;D

abi aslında biraz uğraşla kendimizde yapabiliriz biraz daha geliştirerek ;D ama incelemekte fayda var

Evet o ayaklarına kaynak yapmış gerizekalılar, o parça orjinal bence aynısını yapın , zamanım olmadığından yerine takamadım ölçü almak kolay , taktıktan sonra zor ölçü çıkarılır.

Herkse iyi geceler sabah işimvar aynı zamanda günaydın diyeyim yatayım , dede kalkar birazdan namaza ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D

Aklımda bişey dafa var bende orjinal dog guard ve tüfeklik var , onu takmadan size göndereyim bir örneğini çıkartın bulunması zor bir parça.

altug onaran' Alıntı:
birkaç güne kadar bir süpriz daha yapabilirim ;D ;D ;D

kendi imalatımız Land Rover Safari 5000 sis lambaları ;D henüz proje aşamasında (kalıp aşamasında da olabilir ;D )

Valla Altuğ, sizden korkulur. Benim de aklımda birşey var. Ben de bulunması zor bir parçayım, bir ara benim kalıbımı da çıkartıp yedek yapar mısınız ;D

Avadanlık, port bagaj derken lambaya da girdiniz, bu işin sonunu tahmin edemiyorum, yakında Disco'nun tamamını yapacaksınız yahu ;D

abi bizim ekibin kalıbını alıp direk Louvre müzesine göndericem ;D ;D ;D