7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,444,230
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Valla onur çok uğraştık ama değecek eşi benzeri yok dünyada, bugün resmen bulmaca çözdüm göstergeleri dijital oluyor , beni çok tırsıtıyordu, yarım saate tüm olay çözüldü, ingiliz gerçekten yapmış 10 tane soket hepsi birbirine bağlanıyor okadar ;D lego gibi, discoda aynı işlemi yapsak heralde 3 ay arabasız kalırdım.
Hadi ya soketi de mi keşfetmişler, ;D ;D ;D

Etiketler

Yavuz abi disco 300 tdi piyasada zor bulunan bir araç galiba doğru mu ??
Bi de performans ve yakıt bakımından farkı var mı benzinliyle ?

fastjunkie' Alıntı:

evet doğru genelde düz vites, otmatikleri yürümüyor fazlada yok zaten, çok ekonomik oldukçada güçlü motor ama temiz araç bulabileceğini sanmıyorum , döküntüleri 25-30 K lira, düzgün olanları genelde full modifiyeli, 40K ve üzeri, TD5 ler bile daha ucuz bunlardan.

Tam teçhizatlı 10-11 litre civarı yakıyor 100 km de, arazide yakıtı artmıyor, torku yüksek.

fastjunkie' Alıntı:

Onur sana uymaz Disco Tdi, git paşa paşa VX80'lere bak. Cihan sana ayarlar güzel birtane.

Cihaaaannn, al şu Onuru önümden yahu, Bul şuna bir Toyota da ben de rahatlıyayım o da rahatlasın ;D

VX80 almak isteyen yeni bir üyeye Cihan'ın tavsiyesi ;D

cihanülker' Alıntı:
hoşgeldiniz aramıza öncelikle aracı hangi limitlerde kullanacağınıza bağlı olarak modifiye etmeniz lazım onu söylerseniz bizlerde size hangi modifikasyonları yapmanız gerekir söyleriz ;),aracınızı izmirde usta tanımamakla beraber açıkcası motorunuzuda işin ehli olmayan bir yerde açtırmanızı hiç ama hiç tavsiye etmem ,parçaları pahalı ve zor bulunduğu için açıldımı bir kerede toplanıp kapatılması daha uygundur , istanbulda TEM SERVİS , tavsiye ederim suat usta ve babası vecihi usta bu işin piridirler ,kesinlikle başka yerlerde uğraşmayın geri dönüşleriniz daha kötü olur ,snorkel ERYAZ OTOMOTİV alınabilir ,lastik işide kolay siz hele bir karar verin arkadaşlarım ve ben size yardımcı oluruz

nkurtkaya' Alıntı:
Onur sana uymaz Disco Tdi, git paşa paşa VX80'lere bak. Cihan sana ayarlar güzel birtane.

Cihaaaannn, al şu Onuru önümden yahu, Bul şuna bir Toyota da ben de rahatlıyayım o da rahatlasın ;D

Nejat sana 47 tane özel fotom 1 videom var ;) öm. atıyorum.

discovery-V8' Alıntı:
evet doğru genelde düz vites, otmatikleri yürümüyor fazlada yok zaten, çok ekonomik oldukçada güçlü motor ama temiz araç bulabileceğini sanmıyorum , döküntüleri 25-30 K lira, düzgün olanları genelde full modifiyeli, 40K ve üzeri, TD5 ler bile daha ucuz bunlardan.

Tam teçhizatlı 10-11 litre civarı yakıyor 100 km de, arazide yakıtı artmıyor, torku yüksek.

Yok abi bakmıyorum bilmediğimden sordum. Sağol ;)

nkurtkaya' Alıntı:

Nejat abiciğim sen ne bakıyorsun bu aralar ?? Ben de ona bakayım...

;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR