7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,707

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
hafta sonuna hiç ümit yokmu kızzz , ? gelde yanılt beni ,duru içinde iyi olur kurtlarını dökerler çocuklar

Yok baba maalesef, aslında bugün MT leride söktüm Disco tam yol şeysi oldu sessiz sakin ,hızlı tam uzun yol aracı olmuş ama benim ruhsal durumum müsait değil.

fastjunkie' Alıntı:
Cuma dersi iptal etti hoca, perşembeyi de ben iptal ettim, bu akşam istanbul yolcusuyum

;D ;D ;D e hani drunk ,hani paintball, hani metrelik adana, hani künefe ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yok baba maalesef, aslında bugün MT leride söktüm Disco tam yol şeysi oldu sessiz sakin ,hızlı tam uzun yol aracı olmuş ama benim ruhsal durumum müsait değil.

ruhsal durumunu 5 dakikada çözerim dert değil ,kadro güzel atla gel arayacağım seni birazdan

yavuz abi geleceksen oyuncagida getiriyim bolu daglarini senlendiririz ne dersin.

RedlinE' Alıntı:
yavuz abi geleceksen oyuncagida getiriyim bolu daglarini senlendiririz ne dersin.

Mücahit çok isterdim ama mümkün değil gelemem. Size iyi eğlenceler.

Toyotacılar ,yardım isteyen var , bir el atıverin

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=49158.new#new

fastjunkie' Alıntı:
Ohh elveda boklu Ankara ;D ;D

Yavuz abi Defender'a inanılmaz emek vermişsiniz yahu helal olsun

Valla onur çok uğraştık ama değecek eşi benzeri yok dünyada, bugün resmen bulmaca çözdüm göstergeleri dijital oluyor , beni çok tırsıtıyordu, yarım saate tüm olay çözüldü, ingiliz gerçekten yapmış 10 tane soket hepsi birbirine bağlanıyor okadar ;D lego gibi, discoda aynı işlemi yapsak heralde 3 ay arabasız kalırdım.

Aynen abi şu haliyle bile değmiş, şimdiden eşsiz benzersiz. Çok büyük iş valla helal şaşırdım kaldım.

Yunus senlik videolar var 2. sayfada

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48781.20