KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D ;D ;D ;D Valla doğruları yazmış vx 80 çok zor arıza yapar yaptımıda kaputu açıp içine sallanarak çözemezsin olayı, genelde çok kalın bir fatura beraberinde gelir.
ne var ulen doğru değilmi yazdıklarım ,geçen gün 15 liraya araba var deyince motorunu kim toplamış diye sorup duruyordun , motor toplamak discoda kolaymı acepp sorarım sana
;D ;D ;D ;D Valla doğruları yazmış vx 80 çok zor arıza yapar yaptımıda kaputu açıp içine sallanarak çözemezsin olayı, genelde çok kalın bir fatura beraberinde gelir.
disco 1 de motoru çok çok iyi bakarsan 200 000 yersin V8 , 3 liraya yaparım derler bir indiriler yok bu yok o, eline verirler 5-6 faturayı , ama vx 80 iyi bakarsan en az 500 -750 bin km yaparsın işte fark ve fiyat bu ,ama toyotanın dizel makinasınıda 8-12 arası tutar diye biliyorum ,benzinliside hemen hemen disco ile aynı paraya çıkar
altuğ bugüne kadarki bütün bagajlarımda ,port bagajı ham halindeyken iyice temizletip ,üstüne çok iyi bir astar attırdım ,sonrada direkt siyah mat boya anam baban usülü ,sonrada kullandım hemde antalya gibi nemli bir yerde ,yani çok uğraşmana değmez