7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,442,404
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Madem herkes yatıyor bende gidip kendime seyredecek bir filim bulmaya çalışayım bari...

İyi geceler herkese

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Nejat van da bir ilan vardı, gönder buna bu gidip bakıncaya kadar sen alırsın bişey ;D ;D

Vay beee.. Keşke öyle demeseydin abi...

Sevtap teyze de eski japonculardan, onu aranıza aldınız.. Bana neden bu muamele... Vayy bee... :'( :'(

fastjunkie' Alıntı:
Sevtap teyze de eski japonculardan, onu aranıza aldınız.. Bana neden bu muamele... Vayy bee... :'( :'(

Olm ben acemiyken aldım caponu ;)

Sonra gözüm açıldı etrafı net gördüm, iyi gözlemledim, doğru tarttım ve bir karar verdim ve yaptım :smiley:

Senin gibi her dakika fikir değiştiren, k.ç. ayrı başı ayrı oynayan bir capon balığını tabi aralarına almazlar ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
İyi geceler Altuğ.

Sevtap teyze sen yatmıyor musun :'(

Dur ayol sana cevap yazarken uyumuşum, yaşlılık işte ;D ;D

Herkese iyi geceler :smiley:

Not: İstanbuldaymışsın madem gel de bi elimi öp, hayır duamı al :D :D

fastjunkie' Alıntı:
Sıkıldım valla :smiley:) Sen de yoksun ortalarda kavga etmiyoruz ne zamandır ;D ;D

Çok işim var teyze çook ;)
Ama hayırlı işler inşallah :smiley:
Bu aralar fazla takılamıyorum bir sayfaya takıldımmı orda kalıyorum 7/24 te sohbetleri geriden takip ettiğim için muhabbetede katılamıyorum :smiley:
aslında okumak daha keyifli :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
Nejat van da bir ilan vardı, gönder buna bu gidip bakıncaya kadar sen alırsın bişey ;D ;D

Adam, Nurhan'ın canavar 300 Tdi Disco'sunu 27,500'e alıp ertesi gün 45 bine ilanı vermişti.

altug onaran' Alıntı:
abi o araç vandan adanaya geçti ;D

hem gitmişken metrelik kebapta yer ;D ;D ;D

Demek o fiyata satmayı başarmış ...Çöl Akrebini...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR