KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Babam öğleden sonra eve geldi, bi baktım elde poşetler, "Hamsi buğulamayla hamsili pilav yapıyoruz" dedi.
Allaaahh dedim, o an herşey bırakıldı mutfağa koştum hazırlıklar başladı.
Zuhal Topal'la İzdivaç'ı izleye izleye hazırladık. Az önce de fırına verdik ;D ;D ;D
Trabzon'dan Ordu'ya dönerken Giresun'da mezgit molası verdim. Mekanda iki adet paralel bağlı TV var. Bir grup maç izlemek istedi, bir grup haberler. Ve ciddi manada kavga çıktı ;D Anam kaza kurşununa kurban gidecem derken, en hasından bir laz garson TV'nin birinin antenini söküp anten girişine "çatal" takıp maçı ayarladı. Olay tatlıya bağlandı... ;D ;D ;D ;D ???
Trabzon'dan Ordu'ya dönerken Giresun'da mezgit molası verdim. Mekanda iki adet paralel bağlı TV var. Bir grup maç izlemek istedi, bir grup haberler. Ve ciddi manada kavga çıktı ;D Anam kaza kurşununa kurban gidecem derken, en hasından bir laz garson TV'nin birinin antenini söküp anten girişine "çatal" takıp maçı ayarladı. Olay tatlıya bağlandı... ;D ;D ;D ;D ???