7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,429,823
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Yunus bunları senin için gönderiyorum ha ona göre ;D ;D ;D

101_7232.jpg

Etiketler

Tampon altı ile ön koruma uyumu süper. Rot kolları HD ama diff koruma yok :( 62 TL. Hemen almalısın.

Yavuz abi alt koruma orjinal aleminyum olanlarındanmı yoksa başka bişeymi bende diyorum 3mm sacdan yapatım önünede defender yazdırayım nasıl olur

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi alt koruma orjinal aleminyum olanlarındanmı yoksa başka bişeymi bende diyorum 3mm sacdan yapatım önünede defender yazdırayım nasıl olur

3mm çok ince, eğilip bükülür. Ben Bearmach modelinin (7mm) aynısının 10 mm olan özel üretimini taktırmıştım, hiç birşey olmamıştı.

nkurtkaya' Alıntı:
3mm çok ince, eğilip bükülür. Ben Bearmach modelinin (7mm) aynısının 10 mm olan özel üretimini taktırmıştım, hiç birşey olmamıştı.
Abi ben aliminyum yapacak değilim yoksa 10mm den aşa olmaz
3mm den kalın olursada çok ağır bişey olur

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi süper foto ama çeki demiri yerden toprak alsaydı çokdaha güzel olacaktı :smiley:))

Yunus bunun arkanın yere değmesi için 80 derece falan dayaman lazım, bundan çok daha dik kayalara arka tekerleri dahi çıkardım söyle söyliim ön camdan sadece gökyüzü görünüyordu ama araba durmuyor oralarda, foto çekmenin imkanı yok. :(

101_7233.jpg

yunus bager' Alıntı:
Abi ben aliminyum yapacak değilim yoksa 10mm den aşa olmaz
3mm den kalın olursada çok ağır bişey olur

Arkadaşlar bunların en önemli yeri ayakları onlar sağlam olacak 5-6 mm sac, alt yüzey çok güçlü olmayacak, bendekinin üst parçası çelik alt parça alüminyum, eğer şasiden daha sağlam yaparsanız darbeler ayak kısmından şasiyi büker, alüminyumun güzelliği hem hafiflik daha önemlisi darbe sömürme özelliği, uzayarak darbeyi yutuyor. ;)

discovery-V8' Alıntı:
Yunus bunun arkanın yere değmesi için 80 derece falan dayaman lazım, bundan çok daha dik kayalara arka tekerleri dahi çıkardım söyle söyliim ön camdan sadece gökyüzü görünüyordu ama araba durmuyor oralarda, foto çekmenin imkanı yok. :(

101_7233.jpg
Pardon abi sendekiler 38" :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR