Şu anda hiç bir şey alacak durumum yok .SDC' Alıntı:Kerim, 3K Pajero mu alıyorsun![]()
O dediğin mercedeslerde bile var tam olarak neyi kastediyorsunfastjunkie' Alıntı:Yahu şu Disco 1 lerdeki kronik ön göğüsün güneşten kabarıp açılması durumu nedir yahu![]()
![]()
fastjunkie' Alıntı:Yahu şu Disco 1 lerdeki kronik ön göğüsün güneşten kabarıp açılması durumu nedir yahu![]()
![]()
Disco 2 dahil tamamı dökülüyor ;D ;D ;Dfastjunkie' Alıntı:Yahu şu Disco 1 lerdeki kronik ön göğüsün güneşten kabarıp açılması durumu nedir yahu![]()
![]()
Nick i ne o arkadaşın bakayım omu.SDC' Alıntı:Nedense erkek milleti sadece 2. soruma cevap vermiş ;D ;D
yunus bager' Alıntı:O dediğin mercedeslerde bile var tam olarak neyi kastediyorsun
yunus bager' Alıntı:O dediğin mercedeslerde bile var tam olarak neyi kastediyorsun
altug onaran' Alıntı:onur çok sık karşılaşılan bir durum değil ama bir kiti var ;D komple kapatıyor
fastjunkie' Alıntı:Abi göğüsün ön camla birleştiği yer parmak girecek kadar yarık şeklinde açılmış![]()
boydan boya bir de , istesen öyle açamazsın be![]()
fastjunkie' Alıntı:Yahu o kit de kolay bulunmuyormuş ve de pahalıymış ???
ufukozkan' Alıntı:bi arkadaşımız oraya koca telsiz antenini düşürmüş diye duydum![]()
![]()
![]()
altug onaran' Alıntı:onur LR de bulunmayan bir parça yok sadece stokta yoksa kısa bir süre beklersin çoğu markada olduğu gibi
ufukozkan' Alıntı:bi arkadaşımız oraya koca telsiz antenini düşürmüş diye duydum![]()
![]()
![]()
Kimmiş o arakadaş ;D ;D ;D ;Dufukozkan' Alıntı:bi arkadaşımız oraya koca telsiz antenini düşürmüş diye duydum![]()
![]()
![]()
fastjunkie' Alıntı:Bana bi tane sipariş edin o kitten o zaman![]()