7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,428,675
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

yazargezeryolçizer' Alıntı:
sevtap rengi farklı ,
sünnette 4 ve 5 sayfalarda çıkmış araç.
CJ 5 le uzaktan yakından ilgisi yok.

bahsettiğim cj5 bu linkteki gezide var, onu Altuğ'un deyimiyle "enine 21 cm boyuna 25 cm" uzatmış olabilir, adam otomotiv işinde ve yine bu gezide görebileceğin LC FJ70'i de satın almıştı ama aracı son gezi fotolarından birinde görünce tanımakta güçlük çektim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11338.0

Etiketler

Bu da beni "fasulyeden ofroytcu" sanan ama aslında kendileri çömez olan arkadaşlarıma kapak olsun...

Yazan şahıs herkesin usta pilotajı ile tanıdığı -çömezler tanımayabilir- en baba ofroytculardan biridir ;)

suatkabal' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel geziyi kazasız belasız bizlere yaşattığınız için.hakan sana hiç birşey söylemiyorum mükemmelsin.ASIL KONUMUZ SEVTAP.Sevtap diplomayı aldın harikasın inan sana birşeyi itiraf edeyim cesaretine hayran kaldım ben acaba diye gördügüm yere sen ben geçerim dedin ve DİPLOMAYI hakederek aldın tebrikler sevtap.korkuyorum boynuz kulağı geçecek ARKADAŞLAR .recep abi DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun mutlu ol senelerce.hepinizi çok seviyorum

SAYGILARIMLA

Cihan, Ufuk ve Yavuz...

Lütfen mesaj kutularınızı doluysa boşaltın, önemli!...

(bilgi için de Mete Hocam)

SDC' Alıntı:
Yavuz;

..........

2- FL2 videosu o kızın eklediği videolar değil mi ???
Bu olayda ikinci bir "jaidevi" vakası kokusu alıyorum. Araç ona ait değil, kullanan kendisi değil, siteye bu çok güzel fotoları yükleyip bir de avatar çaktı, millet yine sersemledi :D (millet derken erkek milleti ;D ;D ;D)

3- sen o aracın tepesinden aşağı atlamıyordun değil mi ::smiley:

4- diyelim ki atladın sonra nasıl sürücü koltuğuna tırmandın :eek:

Benim anladığım o bayanın bişeysi reklam fotoğrafçısı, fotoları o koyuyor ama çekende aracı kullanada o değil, Benim hiç tanımadığım biriyle ne alakam olsun ::smiley: , Fotoğraflarda videolarda süper. Jaidevi ayrı bir olaydı , ne olduğu baştan belliydi, buda öyleyse çıkar kokusu. ;)

3 ve 4 e cevap: tırmanıyordum, sonra atladım sonra yine koltuğa tırmandım ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
.........................

3 ve 4 e cevap: tırmanıyordum, sonra atladım sonra yine koltuğa tırmandım ;D ;D

Yavuz, sana alternatif bir yol söyleyeyim, gerçi biliyorsundur. Arka kapıdan dolaşabilirsin ;D

fastjunkie' Alıntı:
Yahu şu Disco 1 lerdeki kronik ön göğüsün güneşten kabarıp açılması durumu nedir yahu :mad: :mad:

kronik değil anam o , sana denk gelmiş, sunroof su alıyor desen, arazi yağ damlatıyor desen tamam ;D

ufukozkan' Alıntı:
zaten hep açıkmı diyosunnnnnn :smiley: :smiley:

Eh, benimki öyleydi :smiley: Hatta bir keresinde Reha'nın bidona su doldurup dönerken kendi kendine açılmıştı, bidon düşüp kırılmıştı.
Reha'ya "senin bidon bu hayata dayanamadı kendini arabadan atıp inti,hat etti" demiştim.

nkurtkaya' Alıntı:
Eh, benimki öyleydi :smiley: Hatta bir keresinde Reha'nın bidona su doldurup dönerken kendi kendine açılmıştı, bidon düşüp kırılmıştı.
Reha'ya "senin bidon bu hayata dayanamadı kendini arabadan atıp inti,hat etti" demiştim.

bazı arkadaşlarında hep açılırda ordan biliyoruz :smiley: :smiley: :smiley:

Yavuzun ki töbe açılmaz,
bir capon olarak ben garanti veriyorum ;D ;D ;D
açılsada menteşeler yüzünden kapı hareket etmez ;D ;D ;D

Günaydın arkadaşlar.

Dakka bir gol bir. Dün büyük oğlanı gönderdik bu gün servis görevi bana düştü küçüğü okula götürdüm. ;D ;D ;D Oğlan işe yarıyormuş ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR