KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bahsettiğim cj5 bu linkteki gezide var, onu Altuğ'un deyimiyle "enine 21 cm boyuna 25 cm" uzatmış olabilir, adam otomotiv işinde ve yine bu gezide görebileceğin LC FJ70'i de satın almıştı ama aracı son gezi fotolarından birinde görünce tanımakta güçlük çektim .
Bu da beni "fasulyeden ofroytcu" sanan ama aslında kendileri çömez olan arkadaşlarıma kapak olsun...
Yazan şahıs herkesin usta pilotajı ile tanıdığı -çömezler tanımayabilir- en baba ofroytculardan biridir
suatkabal' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel geziyi kazasız belasız bizlere yaşattığınız için.hakan sana hiç birşey söylemiyorum mükemmelsin.ASIL KONUMUZ SEVTAP.Sevtap diplomayı aldın harikasın inan sana birşeyi itiraf edeyim cesaretine hayran kaldım ben acaba diye gördügüm yere sen ben geçerim dedin ve DİPLOMAYI hakederek aldın tebrikler sevtap.korkuyorum boynuz kulağı geçecek ARKADAŞLAR .recep abi DOĞUM GÜNÜN kutlu olsun mutlu ol senelerce.hepinizi çok seviyorum
2- FL2 videosu o kızın eklediği videolar değil mi ???
Bu olayda ikinci bir "jaidevi" vakası kokusu alıyorum. Araç ona ait değil, kullanan kendisi değil, siteye bu çok güzel fotoları yükleyip bir de avatar çaktı, millet yine sersemledi (millet derken erkek milleti ;D ;D ;D)
3- sen o aracın tepesinden aşağı atlamıyordun değil mi :
4- diyelim ki atladın sonra nasıl sürücü koltuğuna tırmandın
Benim anladığım o bayanın bişeysi reklam fotoğrafçısı, fotoları o koyuyor ama çekende aracı kullanada o değil, Benim hiç tanımadığım biriyle ne alakam olsun : , Fotoğraflarda videolarda süper. Jaidevi ayrı bir olaydı , ne olduğu baştan belliydi, buda öyleyse çıkar kokusu.
3 ve 4 e cevap: tırmanıyordum, sonra atladım sonra yine koltuğa tırmandım ;D ;D
Eh, benimki öyleydi Hatta bir keresinde Reha'nın bidona su doldurup dönerken kendi kendine açılmıştı, bidon düşüp kırılmıştı.
Reha'ya "senin bidon bu hayata dayanamadı kendini arabadan atıp inti,hat etti" demiştim.
Eh, benimki öyleydi Hatta bir keresinde Reha'nın bidona su doldurup dönerken kendi kendine açılmıştı, bidon düşüp kırılmıştı.
Reha'ya "senin bidon bu hayata dayanamadı kendini arabadan atıp inti,hat etti" demiştim.