KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sedat program değişti , dönüşte karadeniz sahil yolundan dönüyoruz , bir gece ,camlıhemşinde kamp atacağız ,hatta programı hızlı bitirip gezeceğiz , son durum bu kardeş
Sedat ortada üç plan var; Ay sonuna Ankaraya yakın bir gezi (Bu gezide ben olmayacağım), Osmaniyede birgezi (Onlar olmayacak), Daha sonra Osmaniyede bir gezi inşallah herkes olacak
sedat program değişti , dönüşte karadeniz sahil yolundan dönüyoruz , bir gece ,camlıhemşinde kamp atacağız ,hatta programı hızlı bitirip gezeceğiz , son durum bu kardeş
Yapılırmı şimdi bu söylenirmi böyle şeyler çöldekii adama insan gider son anda plan değişti falan der
Zaten bir hafta erken döneyim deyince patronla papaz oldum.
Sedat ortada üç plan var; Ay sonuna Ankaraya yakın bir gezi (Bu gezide ben olmayacağım), Osmaniyede birgezi (Onlar olmayacak), Daha sonra Osmaniyede bir gezi inşallah herkes olacak
Hocam şimdi oldu. Osmaniye için genel katılımlı geziyi 28-29 martta düşünüyorsunuz sanırım.
Benim o tarihlerde Antalyada olma ihtimalim var, muhtemelen planda küçük bir değişiklik yapıp kaçarım Osmaniyeye.
Sedat abi sisleri tavanda ne kadar iş yapacağını bizde bilmiyoruz. Yaptıktan sonra göreceğiz. Ama kullananların ortak yorumu sislerin kaputtan yansıma yaparak sürüşü zorlaştırdığı şeklinde.
Sedat abi sisleri tavanda ne kadar iş yapacağını bizde bilmiyoruz. Yaptıktan sonra göreceğiz. Ama kullananların ortak yorumu sislerin kaputtan yansıma yaparak sürüşü zorlaştırdığı şeklinde.
İşte bende bu yüzden sizi bekliyorum ;D Bizdekiler sis mi? delici mi? o zaman belli olacak.
Aydınlatma mesafesine bakılırsa delci gibi duruyor. Eğer sis ise boşuna uğraşıp tavana almaya değmez.
Birde ben arabanın önü boşalsın istiyorum, ön barıda sökeceğim muhtemelen, sade çok daha güzel.
Hocam şimdi oldu. Osmaniye için genel katılımlı geziyi 28-29 martta düşünüyorsunuz sanırım.
Benim o tarihlerde Antalyada olma ihtimalim var, muhtemelen planda küçük bir değişiklik yapıp kaçarım Osmaniyeye.
Antep ve Hatay gurubu için 27-28 inde bir gezi yapacağız gelebilen arkdaşlarıda beklerim. Mesafe uzak olduğu için dilimin ucuyla teklif ediyorum. 7/24 ün Osmaniye gezisini ise arkadaşlar belirler tarih olarak biz uyarız.