S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Mar 2010 #35,265 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burdayız uleyynn, hemen çamur dime Ufukla konuştum, çok yoğun çalışıyormuş ;D ;D ;D Cıvıl cıvıl çocuk sesleri geliyordu arka fondan yazargezeryolçizer' Alıntı: ...böyle sayfanın tadı olmuyor hiç... Genişletmek için tıkla ... Epeydir böleyiz biz
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Burdayız uleyynn, hemen çamur dime Ufukla konuştum, çok yoğun çalışıyormuş ;D ;D ;D Cıvıl cıvıl çocuk sesleri geliyordu arka fondan yazargezeryolçizer' Alıntı: ...böyle sayfanın tadı olmuyor hiç... Genişletmek için tıkla ... Epeydir böleyiz biz
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Mar 2010 #35,266 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sömürgeciler yokken biraz atıp tutayım dedim , ama nöbetçi bırakmışlar ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Sömürgeciler yokken biraz atıp tutayım dedim , ama nöbetçi bırakmışlar ;D ;D ;D
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Mar 2010 #35,267 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hani Mısır gezi başlığı ???
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 15 Mar 2010 #35,268 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Hani Mısır gezi başlığı ??? Genişletmek için tıkla ... Elimde fotoğraf yok . 3 tane japon kafasında arkadaşım olunca ,fotoğraf makinesi götürmedim ;D ;D ;D resimleri alınca başlarım anlatmaya.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Hani Mısır gezi başlığı ??? Genişletmek için tıkla ... Elimde fotoğraf yok . 3 tane japon kafasında arkadaşım olunca ,fotoğraf makinesi götürmedim ;D ;D ;D resimleri alınca başlarım anlatmaya.
yunus bager LR 1992 DEFENDER 110 Mesajlar 3,679 Tepkime Puanı 1 Yer kocaeli 15 Mar 2010 #35,269 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Kerim abi hoşgelmişsin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 15 Mar 2010 #35,270 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Kerim abi hoşgelmişsin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat Genişletmek için tıkla ... Gördüklerini değil de göremediklerini söyleyebilirim.. Land Rover.. ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yunus bager' Alıntı: Kerim abi hoşgelmişsin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat Genişletmek için tıkla ... Gördüklerini değil de göremediklerini söyleyebilirim.. Land Rover.. ;D ;D ;D
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 15 Mar 2010 #35,271 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar onu sattınmı pickupı?
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 15 Mar 2010 #35,272 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: onu sattınmı pickupı? Genişletmek için tıkla ... vayy gordion fatihi de buradaymış ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: onu sattınmı pickupı? Genişletmek için tıkla ... vayy gordion fatihi de buradaymış ;D ;D ;D
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 15 Mar 2010 #35,273 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: onu sattınmı pickupı? Genişletmek için tıkla ... Sattım abicim hayırlısıyla. :-\
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: onu sattınmı pickupı? Genişletmek için tıkla ... Sattım abicim hayırlısıyla. :-\
çağlar Zirve Mesajlar 2,121 Tepkime Puanı 10 Yer ANKARA 15 Mar 2010 #35,274 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar buluşalımda ezelim parasını ozaman,, olmazmı ;D ;D defender yiyeceğine paraları biz yiyelim.. hayırlı olsun..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar buluşalımda ezelim parasını ozaman,, olmazmı ;D ;D defender yiyeceğine paraları biz yiyelim.. hayırlı olsun..
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 15 Mar 2010 #35,275 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: buluşalımda ezelim parasını ozaman,, olmazmı ;D ;D defender yiyeceğine paraları biz yiyelim.. hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Feda olsun abi lafı mı olur ) Yok yaaaavv ne Defender'ı . Sen tabi geride kaldın Japon yolunda ilerliyorum
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar çağlar' Alıntı: buluşalımda ezelim parasını ozaman,, olmazmı ;D ;D defender yiyeceğine paraları biz yiyelim.. hayırlı olsun.. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D Feda olsun abi lafı mı olur ) Yok yaaaavv ne Defender'ı . Sen tabi geride kaldın Japon yolunda ilerliyorum
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Mar 2010 #35,276 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: vayy gordion fatihi de buradaymış ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D fastjunkie' Alıntı: Sattım abicim hayırlısıyla. :-\ Genişletmek için tıkla ... Niye sölemiyosun olm, ne samimiyetsizsiniz yahu Geziye giderler kaçak gibi, araç satarlar çalıntı mal satar gibi Zorla ağzınızdan laf çıkıyor Ben saklıyo muyum az sonra kuaföre, yarın tattoo ya gideceğimi (koluma ;D)
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: vayy gordion fatihi de buradaymış ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D fastjunkie' Alıntı: Sattım abicim hayırlısıyla. :-\ Genişletmek için tıkla ... Niye sölemiyosun olm, ne samimiyetsizsiniz yahu Geziye giderler kaçak gibi, araç satarlar çalıntı mal satar gibi Zorla ağzınızdan laf çıkıyor Ben saklıyo muyum az sonra kuaföre, yarın tattoo ya gideceğimi (koluma ;D)
Küçük Dede Discovery II 4.0 V8 Mesajlar 1,671 Tepkime Puanı 3 Yer Dallas / TX 15 Mar 2010 #35,277 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D Niye sölemiyosun olm, ne samimiyetsizsiniz yahu Geziye giderler kaçak gibi, araç satarlar çalıntı mal satar gibi Zorla ağzınızdan laf çıkıyor Ben saklıyo muyum az sonra kuaföre, yarın tattoo ya gideceğimi (koluma ;D) Genişletmek için tıkla ... Yahu haydaaa, bugün saattık zaten gelir gelmez de ruh halime uygun bir şarkı paylaşıyorum dedim ya önceki sayfada . Sayfaya girmez bir de gider yapıyor
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D Niye sölemiyosun olm, ne samimiyetsizsiniz yahu Geziye giderler kaçak gibi, araç satarlar çalıntı mal satar gibi Zorla ağzınızdan laf çıkıyor Ben saklıyo muyum az sonra kuaföre, yarın tattoo ya gideceğimi (koluma ;D) Genişletmek için tıkla ... Yahu haydaaa, bugün saattık zaten gelir gelmez de ruh halime uygun bir şarkı paylaşıyorum dedim ya önceki sayfada . Sayfaya girmez bir de gider yapıyor
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 15 Mar 2010 #35,278 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ))))))))))))))))) Speedy Gonzales de diyebilirsiniz... Çorum Dalgıçlar Otelden sevgiler...
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar SDC' Alıntı: Vaaaay Don Juan De Marco da buradaymış ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... ))))))))))))))))) Speedy Gonzales de diyebilirsiniz... Çorum Dalgıçlar Otelden sevgiler...
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Mar 2010 #35,279 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ))))))))))))))))) Speedy Gonzales de diyebilirsiniz... Çorum Dalgıçlar Otelden sevgiler... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Umutcum ;D fastjunkie' Alıntı: Yahu haydaaa, bugün saattık zaten gelir gelmez de ruh halime uygun bir şarkı paylaşıyorum dedim ya önceki sayfada . Sayfaya girmez bir de gider yapıyor Genişletmek için tıkla ... Ben mi sayfaya girmiyorum ??? Şimdi bi kafa atıcam sana göreceksin sayfayı Bu mu senin en duygusal halin ??? Duj alan bir yumuşakça şarkı söylüyor, Onur hüzünleniyor öle mi
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ))))))))))))))))) Speedy Gonzales de diyebilirsiniz... Çorum Dalgıçlar Otelden sevgiler... Genişletmek için tıkla ... Eyvallah Umutcum ;D fastjunkie' Alıntı: Yahu haydaaa, bugün saattık zaten gelir gelmez de ruh halime uygun bir şarkı paylaşıyorum dedim ya önceki sayfada . Sayfaya girmez bir de gider yapıyor Genişletmek için tıkla ... Ben mi sayfaya girmiyorum ??? Şimdi bi kafa atıcam sana göreceksin sayfayı Bu mu senin en duygusal halin ??? Duj alan bir yumuşakça şarkı söylüyor, Onur hüzünleniyor öle mi
S SDC Zirve Mesajlar 2,513 Tepkime Puanı 5 Yer İstanbul 15 Mar 2010 #35,280 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ;D ;D Feda olsun abi lafı mı olur ) Yok yaaaavv ne Defender'ı . Sen tabi geride kaldın Japon yolunda ilerliyorum Genişletmek için tıkla ... Yuhh... Bu manevraya ise diyecek lafım bile yok :-X :-X :-X Uleyn senin yüzünden hem sinirim bozuldu hem kuaföre geç kaldım
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar fastjunkie' Alıntı: ;D ;D Feda olsun abi lafı mı olur ) Yok yaaaavv ne Defender'ı . Sen tabi geride kaldın Japon yolunda ilerliyorum Genişletmek için tıkla ... Yuhh... Bu manevraya ise diyecek lafım bile yok :-X :-X :-X Uleyn senin yüzünden hem sinirim bozuldu hem kuaföre geç kaldım