7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,424,449
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Umutunkinden değilmi bu , Fiyatı iyiymiş, Öne bişey alacakmısın?

umutunkinden değil yavuz bıu yeni çıkmış..takırtı tukurtu yapmıyormuş hiç.%100

öne almıycam..orta -arka yetmezmi

4 lastikten 3 ü çalışıpda geçemiyorsak vinçlemek şart olur.. ;D

Etiketler

fastjunkie' Alıntı:
Bırak kırmızısını falan yahuu.
Buna Bilkentte 2 kişilik koltuk yetmez, arkaya römork takacaksın servet avcısı kızları da orada taşıyacaksın, at römorku gibi birşey iş görür ;D ;D ;D

Algıda seçicilik bu işte ;D

Ben o araca bakınca arkamda bırakacağım toz bulutunu düşünmüştüm ;D ;D

O benim olsa anca bana yeter zaten, yanıma kimseyi almam ;D ;D ;D

Ayrıca römork benzetmen için küfür ettim, bilgin olsun :mad:

discovery-V8' Alıntı:
Toyotlardan cortlayanmı oldu yoksa?
abi valla karsdayken mustafa abim ufak bi elektrik arızalarını giderdi öyle devam edebildiler ;D aldığım duyuma göre dün gecede kardan yol alamamışlar mustafa abi td5 ile etraflarında peşrev çekiyormuş ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
abi valla karsdayken mustafa abim ufak bi elektrik arızalarını giderdi öyle devam edebildiler ;D aldığım duyuma göre dün gecede kardan yol alamamışlar mustafa abi td5 ile etraflarında peşrev çekiyormuş ;D ;D ;D

Şimdi aradı MKG , Toyotalar dökülmüş, sanayi sanayi geziyorlarmış ;D ;D ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Şimdi aradı MKG , Toyotalar dökülmüş, sanayi sanayi geziyorlarmış ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D ;D hemen şimdi arıyorum cihan abiyi ;D ;D bende olan resimler sadece daha çok ekler millet ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]
benden bu kadar abi yorumlar sana ait ;D ;D ;D

DSCF1259.jpg

DSCF1265.jpg

DSCF1264.jpg

CDM-SUBARU' Alıntı:
Külliyen yalan ;D
Bi tek Faruk abinin bi ampul değişmiş o kadar yani :smiley:

Not:Bende nedendir anlamadım,TYT avukatı oldum gereksiz gereksiz :D
abi öyle deme ya benim gariban kırata demediğini bırakmadı cihan abi ama arızam varmı YOOOK o ufacık ampül için defenderciler uğraştımı uğraştııı yolda ekip 45 dk yakın bir süre bekledimi bekledi daha ne diyim abiii arıza arızadır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Yaw,dile düşmektense git köprüden at kendini :D
Bir ampulun değiştirme esnasındaki fotolar onlar :D
Aman aman,allah LR lerin dilinden korusun hepimizi ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Yaw,dile düşmektense git köprüden at kendini :D
Bir ampulun değiştirme esnasındaki fotolar onlar :D
Aman aman,allah LR lerin dilinden korusun hepimizi ;D ;D
ya ben böyle değildim cihan abinin yanında 2 gün kaldım böyle oldum valla adam virüs yayıyor defenderlere kime yaklaşsa araba kendini kaybediyor kendi kendine 4 lüleri yakıyor benim arabayı 200 metre bindi arabanın teyibi kafayı yedi kendini kapatıyor açıyor şarkıları tersden okuyor :D :D :D ben korkuyorum cihan abiden efsunlumudur nedir :D :D ama 2 gün daha gezseydik beraber arabayı yaktırırdı bana kesin ;D ;D

ata036' Alıntı:
abi öyle deme ya benim gariban kırata demediğini bırakmadı cihan abi ama arızam varmı YOOOK o ufacık ampül için defenderciler uğraştımı uğraştııı yolda ekip 45 dk yakın bir süre bekledimi bekledi daha ne diyim abiii arıza arızadır ;D ;D ;D ;D ;D ;D

;D ;D
Eeee peki,Sivas civarlarındaki aks problemindende bahset istersen biraz :D

Yaw,abicim neyse ya,beni karıştırmayın bu LR LC muhabbetine :D :D
Zaten okurken baya yoruluyo ve gülüyorum,birde içine girsek hah tamam olucaz,işi gücü bırakcaz :D

ata036' Alıntı:
ya ben böyle değildim cihan abinin yanında 2 gün kaldım böyle oldum valla adam virüs yayıyor defenderler kime yaklaşsa araba kendini kaybediyor kendi kendine 4 lüleri yakıyor ben korkuyorum cihandan efsunlumudur nedir :D :D ama 2 gün daha gezseydik beraber arabayı yaktırırdı bana kesin ;D ;D

Zaten o "sünger bob" dan uzak durmak lazım.
İmamı alkolik yapar,LR cilerede araç yaktırır,sakat adam o :D :D

Bak,koca Akdeniz bölgesinin en önemli LR kalesi gitti,Gökhan LC aldı.O bile pes etti çenesinden ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
;D ;D
Eeee peki,Sivas civarlarındaki aks problemindende bahset istersen biraz :D

Yaw,abicim neyse ya,beni karıştırmayın bu LR LC muhabbetine :D :D
Zaten okurken baya yoruluyo ve gülüyorum,birde içine girsek hah tamam olucaz,işi gücü bırakcaz :D

işte bak cihan abideki virüsün etkisi oda aks vidalarının hadi biri gevşer normaldir 2 de normal 3 e de normal diyorum 5 i birden gevşermi abii yaaa o aks meselesi cihan abiden kaynaklanıyor bence ;D ;D ya efsunlu yada yola çıkmadan sabote etti td 5 i ;D ;D ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Zaten o "sünger bob" dan uzak durmak lazım.
İmamı alkolik yapar,LR cilerede araç yaktırır,sakat adam o :D :D

Bak,koca Akdeniz bölgesinin en önemli LR kalesi gitti,Gökhan LC aldı.O bile pes etti çenesinden ;D

sünger bob ;D ;D ;D aynen abi ben korkuyorum ondan ama beni mustafa abiyi pes ettiremedi ;D ;D ;D

ata036' Alıntı:
işte bak cihan abideki virüsün etkisi oda aks vidalarının hadi biri gevşer normaldir 2 de normal 3 e de normal diyorum 5 i birden gevşermi abii yaaa o aks meselesi cihan abiden kaynaklanıyor bence ;D ;D ya efsunlu yada yola çıkmadan sabote etti td 5 i ;D ;D ;D

Sünger Bob dan beklenir herşey ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR