KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bırak kırmızısını falan yahuu.
Buna Bilkentte 2 kişilik koltuk yetmez, arkaya römork takacaksın servet avcısı kızları da orada taşıyacaksın, at römorku gibi birşey iş görür ;D ;D ;D
abi valla karsdayken mustafa abim ufak bi elektrik arızalarını giderdi öyle devam edebildiler ;D aldığım duyuma göre dün gecede kardan yol alamamışlar mustafa abi td5 ile etraflarında peşrev çekiyormuş ;D ;D ;D
abi valla karsdayken mustafa abim ufak bi elektrik arızalarını giderdi öyle devam edebildiler ;D aldığım duyuma göre dün gecede kardan yol alamamışlar mustafa abi td5 ile etraflarında peşrev çekiyormuş ;D ;D ;D
abi öyle deme ya benim gariban kırata demediğini bırakmadı cihan abi ama arızam varmı YOOOK o ufacık ampül için defenderciler uğraştımı uğraştııı yolda ekip 45 dk yakın bir süre bekledimi bekledi daha ne diyim abiii arıza arızadır ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ya ben böyle değildim cihan abinin yanında 2 gün kaldım böyle oldum valla adam virüs yayıyor defenderlere kime yaklaşsa araba kendini kaybediyor kendi kendine 4 lüleri yakıyor benim arabayı 200 metre bindi arabanın teyibi kafayı yedi kendini kapatıyor açıyor şarkıları tersden okuyor ben korkuyorum cihan abiden efsunlumudur nedir ama 2 gün daha gezseydik beraber arabayı yaktırırdı bana kesin ;D ;D
abi öyle deme ya benim gariban kırata demediğini bırakmadı cihan abi ama arızam varmı YOOOK o ufacık ampül için defenderciler uğraştımı uğraştııı yolda ekip 45 dk yakın bir süre bekledimi bekledi daha ne diyim abiii arıza arızadır ;D ;D ;D ;D ;D ;D
;D ;D
Eeee peki,Sivas civarlarındaki aks problemindende bahset istersen biraz
Yaw,abicim neyse ya,beni karıştırmayın bu LR LC muhabbetine
Zaten okurken baya yoruluyo ve gülüyorum,birde içine girsek hah tamam olucaz,işi gücü bırakcaz
ya ben böyle değildim cihan abinin yanında 2 gün kaldım böyle oldum valla adam virüs yayıyor defenderler kime yaklaşsa araba kendini kaybediyor kendi kendine 4 lüleri yakıyor ben korkuyorum cihandan efsunlumudur nedir ama 2 gün daha gezseydik beraber arabayı yaktırırdı bana kesin ;D ;D
;D ;D
Eeee peki,Sivas civarlarındaki aks problemindende bahset istersen biraz
Yaw,abicim neyse ya,beni karıştırmayın bu LR LC muhabbetine
Zaten okurken baya yoruluyo ve gülüyorum,birde içine girsek hah tamam olucaz,işi gücü bırakcaz
işte bak cihan abideki virüsün etkisi oda aks vidalarının hadi biri gevşer normaldir 2 de normal 3 e de normal diyorum 5 i birden gevşermi abii yaaa o aks meselesi cihan abiden kaynaklanıyor bence ;D ;D ya efsunlu yada yola çıkmadan sabote etti td 5 i ;D ;D ;D
işte bak cihan abideki virüsün etkisi oda aks vidalarının hadi biri gevşer normaldir 2 de normal 3 e de normal diyorum 5 i birden gevşermi abii yaaa o aks meselesi cihan abiden kaynaklanıyor bence ;D ;D ya efsunlu yada yola çıkmadan sabote etti td 5 i ;D ;D ;D