7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,634,639
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ufukozkan' Alıntı:
Bende ekdin diye dusunmeye baslamisdim ama gercek degilmis :smiley: 20 mi miiiiiiiiiiiiiiii bizi asar be patron :D

Abi seni ekermiyim inanma bu capon ajanına, 1 değil 2 değil 20 diyor 20 ;D ;D ;D

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D İyice bakınca votka değilmiş alkolsüz sindirellamı neymiş ondan dökülmüş
ahahahahaehahhahahahah ;D ;D ;D ;D
o polyanna gülüşe sindirella içmek yakışır zaten abi ;D
ohh yavuz abide numaralar da yokmuş bu bize baya zaman kazandırır ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Abi ekmiş olabilir emin olma.. Düzce'yede geldiğinde aman Ufuk'a söyleme burda olduğumu falan dedi bana ;D ama ben seni aradım hemen biliyorsun. Baktı bana güven olmaz göle düşürdü telefonunu Allah Allah ne yapıyor acaba dedim. Sonrada telefon gitti numaralar gitti falan diye bi şeyler kurguladı . Benim telefondan seni arayınca anladım mevzuyu ;D ;D ;D

Hadi buyur Onur gençliğin için attım yine kendimi ateşin tam orta yerine. Ben oyalarken sen kaç ;D

Alpaslan sen bittin ;D ;D ;D ;D birdahahki kampta yatık alpaslan döneri var , mangalda, ince doğranmış ;D ;D ;D

fastjunkie' Alıntı:
napalım abi, aralarından bazılarını seçip siz ukraynaya geri dönün mü deseydim yani ;D

kerim abi burdasın değil mi kaçma abi ;D
Burdayım burdayım.
Hatta yavuza en yakın konumdayım.;D ;D ;D

Belgeleri zarfladım başıma bişi gelirse,
örneğin yolda kamyon falan çarparsa.,
adrese teslim edecekler.;D

Teker teker gelin ülen ;D ;D ;D , yetişemiyorum, hiç dostum yokmu benim burada?

alpaslanepli' Alıntı:
Onur çabuk yetiş. Tahminimden fazla ses getirdi ;D Tek başedemem bu hışım volkanıyla!!

Yavuz abiden ses yok. ??? Ebay de ordudan emekli savaş uçağı satılıyordu, onun kargo işlemleriyle uğraşıyor olabilir ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,618
Kayıtlı Üye Sayımız
166,915
Kaydolan Son Üyemiz
erol samancı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR