KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sınavlarım olmasaydı hiç değilse motorum ve çadırımla gelecektim festivale ama daha sonrakilere
siz abilerim isteyin çay ,kahve, manga,l çiğ köfte vb gibi birçok şey elimizden gelir
ben bizim ailenin her eve lazımıyım
Yaşasın buldum seni. Ben babamla dün akşam konuştum, Nemesis ve Bowleri istemiyorum. Ve bu konuda sizleri üzmeyeceğim. Babamın yeni projesini gördüm Bu nedenle fazla ısrarlı değilim artık. Ve ailenin en küçük ferdi olarak en son proje benimdir. Hihohahaha haaaaaaa (Erol Taş gülüşü)
Nasrettin hoca dedinde aklıma geldi abi,
Birgün vali yemek verir ve herkezi davet eder. Bizim hoca oğlu ile gider ve sıkı sıkı tembih eder aman su içme fazla yemek yiyemessin.
Yemekler okadar güzeldirki hoca hemen şişer ve gözü yemeklerde kalır. Bu arada oğlunun suyu içtiğini görür ve eve geldiğinde hemen ensesine patlatır. Oğlu der suçum ne? Hoca sen nasıl su içersin der. Ama baba su içtikce yer açıldı bütün yemeklerden yedim der. Hoca bunu duyunca birdaha vuru. Oğlu gene sorar suçum ne? Madem su içince fazla yemek yedin niye bana işaret etmedin der. SAYGILAR.
(*) Ben küçükken hatırlıyorum da annelerimiz "altın günü" yapardı. Sırayla birisinin evinde toplanılırdı. Pasta, börek, çörek bol muhabbet biraz dedikodu, yenir içilir hoşça vakit geçirilir ve herkes ev sahibine 1 çeyrek altın verirdi. Bu böyle sırayla giderdi. "gün"ün var demek işte bu demekti