7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,020
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Karnı aç adam tehlikelidir derler ama, bana karnı tok adam da tehlikeli olur gibi geliyor... :smiley:

Etiketler

sınavlarım olmasaydı hiç değilse motorum ve çadırımla gelecektim festivale ama daha sonrakilere
siz abilerim isteyin çay ,kahve, manga,l çiğ köfte vb gibi birçok şey elimizden gelir
ben bizim ailenin her eve lazımıyım

wanted' Alıntı:
günaydın abiler

ayıp oluyo ama ;)

HakanBastoncu' Alıntı:
Günaydın,

Tüm arkadaşlarıma, abilerime ve ablama sağlıklı,bol kazançlı gün diliyorum.

Hakan Doğancı

Herkese günaydın :smiley:

Hakancım sen okumadan sayfa mı atladın ???
Ben Doğancı Kardeşlerin halasıyım, bilmiyor musun ;D
Nemesis payımı kaçırır mıyım :D :D

SDC' Alıntı:
Herkese günaydın :smiley:

Hakancım sen okumadan sayfa mı atladın ???
Ben Doğancı Kardeşlerin halasıyım, bilmiyor musun ;D
Nemesis payımı kaçırır mıyım :D :D

Hala, Halaaaaaaaaaaa, Halacığım,

Yaşasın buldum seni. Ben babamla dün akşam konuştum, Nemesis ve Bowleri istemiyorum. Ve bu konuda sizleri üzmeyeceğim. Babamın yeni projesini gördüm :eek: Bu nedenle fazla ısrarlı değilim artık. Ve ailenin en küçük ferdi olarak en son proje benimdir. Hihohahaha haaaaaaa (Erol Taş gülüşü)

Sevgiler Halacığım

Hakancım sana yakışan da budur, abimi üzme (nemesis yatırımı ;D )

Ben de size kek yaptıydım :D :D

b-95159-kek.png

bu iş bu hızla giderse olay SAKALLI NACI HOCA ve 4x4 müridlerine döneceğe benziyor...

Nasreddin Hocamıza tekrar sonsuz rahmetler... Ne demiş zamanında "Ye Kürküm Ye"...

ihiihihihihihihi

Nasrettin hoca dedinde aklıma geldi abi,
Birgün vali yemek verir ve herkezi davet eder. Bizim hoca oğlu ile gider ve sıkı sıkı tembih eder aman su içme fazla yemek yiyemessin.
Yemekler okadar güzeldirki hoca hemen şişer ve gözü yemeklerde kalır. Bu arada oğlunun suyu içtiğini görür ve eve geldiğinde hemen ensesine patlatır. Oğlu der suçum ne? Hoca sen nasıl su içersin der. Ama baba su içtikce yer açıldı bütün yemeklerden yedim der. Hoca bunu duyunca birdaha vuru. Oğlu gene sorar suçum ne? Madem su içince fazla yemek yedin niye bana işaret etmedin der. SAYGILAR.

Oh oh oh çaylar, simitler, kekler... gün(*) mü var?

(*) Ben küçükken hatırlıyorum da annelerimiz "altın günü" yapardı. Sırayla birisinin evinde toplanılırdı. Pasta, börek, çörek bol muhabbet biraz dedikodu, yenir içilir hoşça vakit geçirilir ve herkes ev sahibine 1 çeyrek altın verirdi. Bu böyle sırayla giderdi. "gün"ün var demek işte bu demekti :smiley:

Gün mün derken çeyrek altın toplanacak sanki,..Düğün, sünnet falan da yok ama :smiley:

Yapalım babacım, nasıl olcak? İlk benim sıram olsun, hepberaber bana bi supercharger toplayıp hediye edin. Sonra ben onu alıp gideyim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR