7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,588,674

Etiketler

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

altug onaran' Alıntı:
abla bu haftasonu boluya geliceksin diye duymuştum ;) ama faaliyet var diye pek ilgilenemedirler galiba

Biz de gelemedik, İrfan Bey'de meşgulmüş Altuğ'cum. Ama mutlaka gelinecek parkuru ve kamp alanını görmek için :smiley:

SDC' Alıntı:
Biz de gelemedik, İrfan Bey'de meşgulmüş Altuğ'cum. Ama mutlaka gelinecek parkuru ve kamp alanını görmek için :smiley:

bende onlardan aldım haberini ama gelenekselleşen bir offraod oyunları vardı pazar günü onun üzerine yoğunlaştılar

nasıl olucak çadır mı bina mı düşünüyorsunuz onlarda galiba aladağdaki izcilik tesisine bungalovlara bakıcaklardı.

kerim abi bizim alan 42lere lineer bağlanabilirmiş fakat SWR nin tekrardan ölçülmesi gerekiyor geri dönen akım kalırsa telsiz zarar görebilirmiş :(

bağlanan cihazdan alıcı-verici olanlardan olması tavsiye ediliyor.

altug onaran' Alıntı:
kerim abi bizim alan 42lere lineer bağlanabilirmiş fakat SWR nin tekrardan ölçülmesi gerekiyor geri dönen akım kalırsa telsiz zarar görebilirmiş :(

bağlanan cihazdan alıcı-verici olanlardan olması tavsiye ediliyor.
Altuğ fazla konuşursan ısınıyor zaten meretler.
kafama takıldı bu iş,
birde takozlarsak yakma durumu olabilir.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Altuğ fazla konuşursan ısınıyor zaten meretler.
kafama takıldı bu iş,
birde takozlarsak yakma durumu olabilir.

mayk kullanımında ısı olayı dikkatimi çekmedi ama normalde elde ısınıyor olabilir. araçta genelde alan 42 benzeri dragonu kullanıyoruz onda da hiçbir sıkıntı yok şimdilik

Ben kitap okumayı bıraktım artık,uyumayıda bıraktım :p İçkiye başladım ;D Altuğ bilir ;D

Bunların hepsi Cihan abi yüzünden :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,605
Kayıtlı Üye Sayımız
166,903
Kaydolan Son Üyemiz
ugrcan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR