7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,580,196
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

neyını konusuyımkı alıyorum gıdıyorum gelıyorum bırakıyorum alıyorum gıdıyorum gelıyorum bırakıyorum tekrar tekrar arada mazot alıyorum. bırde cam suyu koyuyorum farlar cok su harcıyo

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
neyını konusuyımkı alıyorum gıdıyorum gelıyorum bırakıyorum alıyorum gıdıyorum gelıyorum bırakıyorum tekrar tekrar arada mazot alıyorum. bırde cam suyu koyuyorum farlar cok su harcıyo

senin iliskin rutinlesmis, heyecan kalmamis, ask kalamamis, tutku kalmamis, heyecani disarida ariyorsun ;D ;D ;D

bizde ise surekli ask, kavga, ihtiras hersey var LR da ;D

yok canım sagol ben gti pejo saybıydım bılırım o askı sanayıde usta kıcı yalamakdan dılım nasır olmustu toyota var huzur var. gecerken korna calıyorum bagırıyolar arkamdan babaa bızı bırakma arada gel ıkı laf edelım.

Tempus' Alıntı:
senin iliskin rutinlesmis, heyecan kalmamis, ask kalamamis, tutku kalmamis, heyecani disarida ariyorsun ;D ;D ;D

bizde ise surekli ask, kavga, ihtiras hersey var LR da ;D

Tabi,sizin bu sanayilerdeki ustalarla yaşadığınız aşk başka oluyo dimi :D
Sıkılmadınız hiç,yer belli sanayi,ustalar belli ıh ıh çok rutin :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:
Ben 20 yıldır sanayiye gidip geliyorum ama defender için hiç gitmedim :smiley:

CDM-SUBARU' Alıntı:

erkan sen elime dusucen elbet ;D

RedlinE' Alıntı:
yunus atma dın kardeşiyiz.
Abi defenderi toplarken kaporta boya ve elektirik okadarda olsun arızadan dolayı gitmiyorya hele sen bilsen bizim eski 2 seriese bamamın yaptığı tamir masrafını hiç inanmassın söylemiyeyim en iyisi
muhabbete doyum olmaz ben kaçar herkeze iyi geceler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR