7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,578,639
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cihanülker' Alıntı:
kürşat stt leri neden çıkartıyorsunki ben hep onlarla geziyorum , at den farkı yok gibi yahu

stt lerin omrunu kisatlmamak ve yazin biraz daha rahat etmek icin asfaltta abi. yazin stt cok luzumsuz oluyor cunku.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Ulen imansız kendi araçlarım için nezaman gördün beni sanayide ;D ;D ;D senin sağlam rota dediğin 300 km asfalt 10 km arazi, benim mentaliteme ters, 300 km arazi 10 km asfalt de heryere giderim, toyotanın dökülenleri için kocamaaan bagajımda var ;D ;D

valla sen çiz ben geleyim ,sen yaz katibim rotayı , ama sonra ağlama yolda ,yok arabadab duman çıktı diye filan :D

Tempus' Alıntı:
stt lerle geleyim ben sonra yok gidemedi yok batti cikti edersiniz bir sene kurtulamayiz ;D ;D ;D

yok be anam, low almadan geçersin Cihanın girdiği yerleri , bir bakarsın o daha sen ortayı kilitlemeden ön dif i almış kucağına ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla sen çiz ben geleyim ,sen yaz katibim rotayı , ama sonra ağlama yolda ,yok arabadab duman çıktı diye filan :D

Çizerimde KoçAlians ın yol yardımı araziye yokmuş sonra sıkıntı olmasın ;D ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yok be ömrümüz yetmez o lastiğe eşşek deseni var :D

yazin sicaginda asfaltta cok yumusar ve disleri yer diyor erkan, bende baya uzun yol planliyorum yazin ege turu vs, bf at lere gecmek mantikli geldi yaz icin.

altug onaran' Alıntı:
yavuz abi fotolara bakabildin mi nasıl proje olur mu ???

Baktım 1-2 not aldım , mud-staff diyorum diğerleriyle hiç uğraşma, lt77 ve r380 tünel üstü olanlardan benden sana söz en az 30 tane müşteri ben bulurum sana , orta konsolun fiyatı çok ucuz olursa alırlar, yoksa fiyat orjinale yaklaştımı tercihler hemen orjinaline döner ;)

discovery-V8' Alıntı:
Çizerimde KoçAlians ın yol yardımı araziye yokmuş sonra sıkıntı olmasın ;D ;D ;D ;D

sen gaz vermeyi bırak , yol yardımını genelde ben yaparım biliyorsun :D :D ,hafta sonu alalım dedeyide kaçalım , bir yerlere ,anasını sattığımın ankarasında orman yolu yokki geçelim ,istanbul gibi etepları ,yada çakılalım ,varmı oralara benzer yerler yahu ?

cihanülker' Alıntı:
:D :D :D , ne oldu yokmu program hafta sonuna şöyle sağlam rotalı ,akşam çadırlı bir şeyler

Bedevimisin kardeşim sen ;D ;D ;D Çadır çadır çadır evdeki rahat yatak batıyor heralde, 15 dakika çamurda oynamak için 300 km asfalttan gidemem ben kardeşim ;)

Tempus' Alıntı:
yazin sicaginda asfaltta cok yumusar ve disleri yer diyor erkan, bende baya uzun yol planliyorum yazin ege turu vs, bf at lere gecmek mantikli geldi yaz icin.

Kürşat 5 Temmuz'da Kaş'dan başlayarak Gelibolu'ya kadar çıkacağım inşallah.

Telsizin açık olsun yolda su falan kaynatırsan anons et gelirim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR