7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,578,240
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

cıkıyodum cıkamamdım ıcı orj degılmı yavuz abı
yazıyım adam vay anasını ya mıllete bak nasıl rahat yalan soyluyor

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
ben senin gibi 100 metre gerilip girmedimki oraya ,1,2 girdim ceanim ,1 adım öteye gitmedim kafanı kesme ,ama eğer senin gibi gerilip girseyimmm ohohhhhohhho taa nereye çıkardım sen hesabını yap

Çıkar DIM ;D ;D ;D ;D DIM yok çıkabiliyorsan çıkacaksın ;D ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:

abi ben burda arazide batmis videolari olan, en az 2-3 gezide fotolarini gordugum, motor patlatip huseyin ustanin orda motor yaptiran ama sahibinden de arazi gormemis sorunsuz temiz diye satilan arac biliyorum

yavuz abı cumartesıye kadar yapmak zorunda cunkı denemesı lazım
bızım ısı elıne aldı gece 10 kadar calısıyo ugurlu geldık

RedlinE' Alıntı:

Yok abicim ne orjinali hertarafı toplanmış, değişmiş ama uyduruk değişmiş.

fastjunkie' Alıntı:
Niye ki abi nasıl olmalıydı ???

Birgün gündüz gözü benim arabnın içine bak koltukların dikişleri sökük vb. ama orjinal nasıl olması gerektiğini daha net anlarsın, alt yapıda çok değişen var bende (orjinalleride duruyor her biri sağlam vaziyette) ama aracın içinde hiç bir şeyin orjinalliğini bozmadım koltukları bile döşetmiyorum, Hüseyin ustanın adamları var bir ara istanbula gidince ona yaptıracağım kendi derisiyle kendi şekliyle, böyle piyasa işi döşeme olacağına sökük dursun.

cihanülker' Alıntı:
kerim sabah işin varmı yarın ? sana öğlen mangalı yakayım açık havada , sabah gidip ,öğleden sonra saat 14 de en geç döneceğiz ,güvenç köyüne parkur bakmaya benim araba ile gider geliriz
süper olur,kaçta buluşuyoruz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,601
Kayıtlı Üye Sayımız
166,901
Kaydolan Son Üyemiz
ucarburak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR