7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,570,011
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

MKG' Alıntı:
LRO dergisinde gördüm, ön ve arka diferansiyeli Toyota yapmışlar, bende deneceğim ;D ;D ;D ve böylece benim araba DEF-TYT olur, batarsa TYT dan, Çıkarsa DEF den der giderim ;D ;D ;D ;D

Mustafa abi formülü bulmuş :smiley:))

Etiketler

MKG' Alıntı:
LRO dergisinde gördüm, ön ve arka diferansiyeli Toyota yapmışlar, bende deneceğim ;D ;D ;D ve böylece benim araba DEF-TYT olur, batarsa TYT dan, Çıkarsa DEF den der giderim ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

süper formül

MKG' Alıntı:

Ahahaha çok akıllıca ;D ;D ;D ;D

İşte LR yaratıcılığı 8)

cihanülker' Alıntı:
düz yolmuu :D ,,,, çıksaydın önden görseydik düz yolu kardeşşşş :D :D

;D ;D ;D ;D ;D ;D Buyruuun Vx100 fotoromanı ;D ;D ;D

SH100568.jpg

Bu fotoda Ben yukardayım foto çekiyorum daha ne low ne diflock kullanmadım , iri japon tavuğu aşağıda eşeleniyor, birazdan ön diffini yumurtlayacak ;D ;D ;D

O halat neki aceba ;D ;D

SH100604.jpg

Çekiciyi beklerken ben biraz eğleneyim bari ;D ;D ;D ;D

SH100639.jpg
SH100640.jpg
SH100642.jpg
SH100645.jpg
SH100647.jpg
SH100648.jpg

Önden parkuru hakkıya tamamlayan Disco I, 10 yaş daha yaşlı, yarı motor gücünde en az vx100 kadar ağır, sadece arkada kilit var onun arkasından çukur ve tepeleri pas geçerek gelen ve Yolu tıkayan vx 100 ve onun arkasından beğenmediğiniz disco II nin çıkışı ;D ;D ;D Bir not Disconun arkasından 2,5 benzinli kilitsiz militsiz Def90 çatır çatır tüm parkuru tamamladı ;)

th_parku2.jpg

th_land_ama_roverdegil.jpg

th_disco2-1.jpg

İngilizler nerde ? Arazideee Caponlar kenarda batmakla meşguller ;D ;D ;D ;D ;D

th_101_7027.jpg

th_101_7028.jpg

Bir kaç gün sonra Japonlar yine kenarda , otoban dedikleri yeri otoban yapan Disco Zaten ama yine vx100 ün çamura girdiğini gören yok, iş bittikten sonra gidip otobanda batışı zuki tarafından vinçlenişi gecenin körüne denk gelmiş ;D ;D ;D ;D

Bide utanmadan çamura yatıyor Cihan efendi ;D ;D ;D idda şuydu 23 yaşında 2,5 benzinli defenderden daha ileri gidecekti sonuç; açtığı izden bile gidemedi, karpuz dağılmış yok şu yok bu gittimi gitmedimi? ;D ;D ;D ;D

th_zkx101_7070.jpg

th_zzz101_7073.jpg

Bol zamanda daha detaylı bir fotoroman hazırlarım ;D ;D ;D ;D

ulen hayatımda senin kadar atmasyon adam görmedim ilk fotodamı kırıldı ayna , mahruti iyi, bak resme ,senin çıkmadığın tepeyi denerken olmasın , ayrıca atma senin diflock kullanma gibi şansın yok , zaten diflock sabit değilmi ? ,sen atmaya devam et ,boluda benim çıkamadığım ve oyduğum yolun arkasından sen galiba defender çektin, sonrada elizabeth ile denedin yemedi , hatta bolu grubunun araçlarıda yemedi , sen anlat daha bana, gördük LR LERİ çıkıştan sonra hepsinin elinde çekiç balyoz ,kapıları düzeltiyorlardı ,sendede yangın söndürücü :D :D :D , birazda seni çektiğim kayıtları koysana kardeşşş ,şu gölde milletin gezdiği yerlerde senin takıldığın görüntüleri filan , hatta karpuzun kırıldıktan sonraki çıkamayışının görüntüleri ,çekilişin, evin yokuşuna kadar refakat durumları , nerde bunlar yokmu sende ,sen anlat bana dur :D :D :D :D

emrahmarti' Alıntı:
Cihan abi o balyoz ile düzeltilen Defender'ın çıkmayı çalıştığı yeri sen deneseydin nasıl bir tamirat gerekirdi onu da yazda tam olsun bari. Duyanda düz yolda yamuldu sanacak :D :D :D
Düz yolda da yamuluyor bir farkı yok. ;D
karpuz kaldıranda Yavuzun arka kapıyı açtık ,kapatana kadar imanımız çıktı. ;D
Yavuz menteşelerden dedi ,nası bir araziyse menteşeler bile çalışmıyor ;D

discovery-V8' Alıntı:
Şile şile derler bende bişey sanmıştım ;D ;D ;D ;D ha mitsubishi ha fiorino ikiside aynı demekki , zor şile parkuru burasıysa ben 3 tekeri söker geçerim buradan ;D ;D ;D ;D ;D

http://video.google.com/videoplay?docid=-5522869165208337386#
uleynn şurda sakin sakin oturuyorum , ;D ;D ;D
Mitsu falan deyip beni gazlamayın , ;D ;D ;D

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Düz yolda da yamuluyor bir farkı yok. ;D
karpuz kaldıranda Yavuzun arka kapıyı açtık ,kapatana kadar imanımız çıktı. ;D
Yavuz menteşelerden dedi ,nası bir araziyse menteşeler bile çalışmıyor ;D

aynen saçıla döküle gidiyordu ,onların görüntüsüde var ben çekmiştim ama tırtıl efendi silmiştir kesinn :D :D :D

abovvvv bunlar ne cihan abiiiiii adama çamur atıyon hep videoları izledimde defender hem gidiyor hemde çamurun hakkını vermiş hertarafı çamur ya senin 70 lik aa pardon 100 niye hiç girmiyor o çamurlara yavuz abi oraları kesmiş diyeceğim ama arabanda çamurda görünmüyor anlamadım gitti ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR