7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,568,439
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
ya birak turkiyede dis geciremeyecegin 8-10 defenderdan biriside odur herturlu yurur, arkasindan gitmeye kalkmkapin filan cizilir yamulur ;D ;D ;D

YAHU zaten benim böyle bir iddiam olmadı ki ,habire siz karşılaştırıp duruyorsunuz ,zaten bu iki aracı karşılaştırmak ayıp olur, benimkinin aksesuarları ile bir tane alırım ,hatta 2 tane alırım tanesi 15 liradan ,birde yürüse 5 dak düşünmem ama yürümüyor , dert burada , sanayi sanayi sanayi :D :D :D

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
yunusum alısık olmasısın aslında cokme ıslerıne
Yok be ne defenderde nede nede ps de alışkın değilim elektirikler gitti geldi böyle oldu

Yavuz abin kapıda duran TYT dan belli kimin çokmaye alışkın olduğu :smiley:))))

yavv hiç sormayın yazdıklarım bile birkaç saniye sonra ekranda görünüyor okadar vahım yani :smiley:))))))

yunus bager' Alıntı:
Arkadaşlar bi süre kimseye laf yetiştirmekte epey zorlanacağım benim ps çoktü hanımın geberim ps siyle takılıyorum harbiden geberikmiş sayfaları bile açamıyor
bu ps ile en kolay lokma Kerim abiye bile laf yetiştiremem kaldıki Umut ve Cihan abiye çok zor :smiley:))))))

yunus bende hanımın bilgisayardayım , birde sitede bir ağırlık var inanılmaz yavaş , sen önden yaz ben sabaha toptan cevaplarım kardeş :D :D :D :D

cihanülker' Alıntı:
YAHU zaten benim böyle bir iddiam olmadı ki ,habire siz karşılaştırıp duruyorsunuz ,zaten bu iki aracı karşılaştırmak ayıp olur, benimkinin aksesuarları ile bir tane alırım ,hatta 2 tane alırım tanesi 15 liradan ,birde yürüse 5 dak düşünmem ama yürümüyor , dert burada , sanayi sanayi sanayi :D :D :D

abi sana degil mucahite dedim zaten ;D mucahit gidip derya abi, naci, huseyin ustalarla asik atmaya calisiyor sonra batan bir AT li defender gordumu seviniyor iste ;D

kurşat sorma ıttırdım ıttırdım tam kurtarcam dengesı bozuldu koca agaç kapıya bır kodu ben dedım goçtu komple ıcerı ama az bıryer ezılmıs olmasaydı teskı ama alıscaz artık

Yokbe kimseyle aşik attıgım yok ben gırgırındayım ısın yoksa derya abıyı neden cagırıyım batmıcagını bıle bıle
makara olsun yeter bana ;)

aramiza bir discovery 1 daha katildi, aslinda zaten aramizda olanZapatista nin arac Aytug kardesimize gecti, pek gezilere gelmiyordu zapatista ama aytug artik her gezimize gelir :smiley:

yunus bager' Alıntı:
Akşam filim içabı Lc ler vardıya anla buda filim icabı :smiley:

Valla iki gündür,

Dün RR de geberiyorlardı, timsah kapıyordu karpuzlarını.

Bugün de Talibana yem olacaklar, bak yayan kaldı herifler çölün ortasında aç izle bak ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
Yokbe kimseyle aşik attıgım yok ben gırgırındayım ısın yoksa derya abıyı neden cagırıyım batmıcagını bıle bıle
makara olsun yeter bana ;)

Mucahit bende o kadroyla gittim bir kere arka sag bagaj camini agaca vurup kirdim ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,598
Kayıtlı Üye Sayımız
166,899
Kaydolan Son Üyemiz
kingpinn121125

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR