7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,449,803
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

ya kadın çok paçoz be ben arabamın üstüne oturtmam onu ;D ;D ;D

Etiketler

hahahahaha valla öyle abi ya taliban var fotolarda ya afrkikadaki tutsi kabilesi elemanları, ortak aksesuarda keleş ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
paçoz maçoz kıllı talibandan iyidir yinede ;D ;D

abi bizim arabalara kızıl saçlı irlanda güzelleri filan yakışır ;D ;D ;D ne bu böyle çekik capon gibi ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar onurun arabayı aldık ,satışı bitti , mustafa abinin arabayı aldık onlarda notere gittiler , ohh be bende rahatladım sonunda : D

Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D

hahaha, abi cihan abinin gazabindan kurtulmak icin hepimiz birer tyt alip garaja koyucaz boyle giderse asfalt seysi olarak ;D ben bile dusunmeye basladim ;D

cihanülker' Alıntı:
asfalt şeysimiii , güldürüyorsun yine beni

luks arazi kamyonu yada luks arazi karavani diyelim o zaman ;D bugun Bulent abi ile vx 200 e baktikda fiyati ogrenince bulent abi bisiler dedi yazmiyim ;D ;D ;D 2 tane 2010 defender, 2 tane rubicon alinabiliyor parasina ;D yani 4 tane arazi seysi ;D

ulen esas senin dediğin defender kamyonet , araba bile değil bildiğin kamyonet , rubicon hakkındaki , görüşlerime gelince çok sert ,tam arazi için yani ,hem açıcak hem çekicek olmuyor , VX 200 , dünyaca kabul edilmiş bir ürün ,consept farklı , 124,000 eurcuk + 5500 tl , yani o paralara hayali bile fena ama yok satıyor bu aralar haberin olsun

abi o 5500 ne bende onu merak ettim fiyata bakarken ;D yani neden +

cihanülker' Alıntı:
türkiydeki plaka masrafları ve çevre vergileri yanlış bilmiyorsam

neyse abi ileride sen alirsan bineriz yanina anca oyle olur bu paraya ;D

ya bana spacer lazim ama bulamiyorum, getirtirsem huma yada kayalara 1300 lira gibi sacma sapan bir fiyati var. offsetli jant veya spacer icin ucuz cozum, ne onerirsiniz disco2 icin? aracin turu cok kuculdu biraz iyilestirmek istiyorum.