7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,445,585

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

discovery-V8' Alıntı:
Dursun ya silmeye gerek yok, TYT olsaydı kasasında 40 tane kıllı kıllı taliban militanı yada kara çarşaflı hanım sürüsüyle kıllı arap şeyhleri olurdu, Defender olunca insanın gözü gönlü açılıyor ;D ;D

hahahahaha valla öyle abi ya taliban var fotolarda ya afrkikadaki tutsi kabilesi elemanları, ortak aksesuarda keleş ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
paçoz maçoz kıllı talibandan iyidir yinede ;D ;D

abi bizim arabalara kızıl saçlı irlanda güzelleri filan yakışır ;D ;D ;D ne bu böyle çekik capon gibi ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar onurun arabayı aldık ,satışı bitti , mustafa abinin arabayı aldık onlarda notere gittiler , ohh be bende rahatladım sonunda :D :D : D :D

Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D

MKG' Alıntı:
Chan teşekkür ederim, bu gün seni çok yorduk, Onur kardeşimede hayırlı olsun, ohh olsun benim de canım sıkıldıkça dövecek bir tytm oldu ;D ;D ;D ;D

hahaha, abi cihan abinin gazabindan kurtulmak icin hepimiz birer tyt alip garaja koyucaz boyle giderse asfalt seysi olarak ;D ben bile dusunmeye basladim ;D

cihanülker' Alıntı:
asfalt şeysimiii , güldürüyorsun yine beni :D

luks arazi kamyonu yada luks arazi karavani diyelim o zaman ;D bugun Bulent abi ile vx 200 e baktikda fiyati ogrenince bulent abi bisiler dedi yazmiyim ;D ;D ;D 2 tane 2010 defender, 2 tane rubicon alinabiliyor parasina ;D yani 4 tane arazi seysi ;D

Tempus' Alıntı:
luks arazi kamyonu yada luks arazi karavani diyelim o zaman ;D bugun Bulent abi ile vx 200 e baktikda fiyati ogrenince bulent abi bisiler dedi yazmiyim ;D ;D ;D 2 tane 2010 defender, 2 tane rubicon alinabiliyor parasina ;D yani 4 tane arazi seysi ;D

ulen esas senin dediğin defender kamyonet , araba bile değil bildiğin kamyonet , rubicon hakkındaki , görüşlerime gelince çok sert ,tam arazi için yani ,hem açıcak hem çekicek olmuyor , VX 200 , dünyaca kabul edilmiş bir ürün ,consept farklı , 124,000 eurcuk + 5500 tl , yani o paralara hayali bile fena ama yok satıyor bu aralar haberin olsun

cihanülker' Alıntı:
ulen esas senin dediğin defender kamyonet , araba bile değil bildiğin kamyonet , rubicon hakkındaki , görüşlerime gelince çok sert ,tam arazi için yani ,hem açıcak hem çekicek olmuyor , VX 200 , dünyaca kabul edilmiş bir ürün ,consept farklı , 124,000 eurcuk + 5500 tl , yani o paralara hayali bile fena ama yok satıyor bu aralar haberin olsun

abi o 5500 ne bende onu merak ettim fiyata bakarken ;D yani neden +

ya bana spacer lazim ama bulamiyorum, getirtirsem huma yada kayalara 1300 lira gibi sacma sapan bir fiyati var. offsetli jant veya spacer icin ucuz cozum, ne onerirsiniz disco2 icin? aracin turu cok kuculdu biraz iyilestirmek istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR