7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,441,849
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Mete hocamın dediği orada araba sohbeti pek hoş olmuyor, foto veya videolar zaten olması gereken şeyler.

Etiketler

;D ;D ;D ;D

2. Dakika MKG : ....Tamam orayı geçtik sonra ne olacak ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5. Dakika Mete Hocam : ........Bunların hepsini baban bu hale getirdi ;D ;D ;D ;D

Fakat baba milleti çukura atmış kendi kenardan seyrediyor ;D ;D ;D

acemi80' Alıntı:
Bütün işler bittikten sonra off road yapılabilecek yerlerin keşfine çıkıldı.

Ufuğun Dere yatağındaki gösterisi hepimizi etkiledi bir gün sonra bu parkurda bu defa otistik çocuklar ve aileleri ile gelindi.

http://www.dailymotion.com/video/xcx0v1_cj6-ile-ufuk-derede_travel

Örnek vermek gerekirse Kürşad-Orhan-Burak'ın araba ile ilgili diyaloğu bence oradan çıkarılmalı çiğdemin herkese laf yetiştiren mesajları çıkarılmalı. :D

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D ;D ;D

2. Dakika MKG : ....Tamam orayı geçtik sonra ne olacak ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

5. Dakika Mete Hocam : ........Bunların hepsini baban bu hale getirdi ;D ;D ;D ;D

Mustafa Bey'in oradaki vazgeçirme konuşmalarına çok güldüm. Off- Road ilk defa gelen baba rolündeydi :D :D :D

Ben özellikle Can'ın koltuğunun altına aldığı, Aslankurt'u tepesinden öperken ki resmini sabırsızlıkla bekliyorum

Günaydın :smiley:

acemi80' Alıntı:
Örnek vermek gerekirse Kürşad-Orhan-Burak'ın araba ile ilgili diyaloğu bence oradan çıkarılmalı çiğdemin herkese laf yetiştiren mesajları çıkarılmalı. :D

Hocam siz asıl dün gece o başlığa yazılan iki mesajı görseydiniz, ben gördüm kan beynime sıçradı :mad:

Bir arkadaşımız, sanayiden başka bir arkadaşına mesaj yazıyor o başlıkta. Mesajda yarın için haber gönderiyor, üçüncü bir arkadaşlarına iletsin diye. Sanayideki arkadaş ise "olur ben söylerim o ayuya" diye cevap yazıyor ???

Bırakın şimdi herkes yazsın, ben ortalık sakinleşince mesajları taşırım ;)

SDC' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Hocam siz asıl dün gece o başlığa yazılan iki mesajı görseydiniz, ben gördüm kan beynime sıçradı :mad:

Bir arkadaşımız, sanayiden başka bir arkadaşına mesaj yazıyor o başlıkta. Mesajda yarın için haber gönderiyor, üçüncü bir arkadaşlarına iletsin diye. Sanayideki arkadaş ise "olur ben söylerim o ayuya" diye cevap yazıyor ???

Bırakın şimdi herkes yazsın, ben ortalık sakinleşince mesajları taşırım ;)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Biz yola çıktıktan sonra gece oraları bulduğumuz gibi bırakan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim :smiley:

Sohbete doyamadık, saate bir baktık ki çok geç kalmışız. Bizim yapmamız gerekenleri de siz yaptınız, bunun için ayrıca özür dilerim...

Ama birlikte öle güzeldik ki saati maati unuttuk ;D

acemi80' Alıntı:
Ben özellikle Can'ın koltuğunun altına aldığı, Aslankurt'u tepesinden öperken ki resmini sabırsızlıkla bekliyorum

hocam orjinal boyutu mail olarak atarım.

şimdilik bununla idare edin ;D

[attachment=1]

SL370599.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Emrah hadi uyandır artık Altuğuda foto moto bekliyoruz ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
ben uynadırmıştım terkrarmı uyudu :smiley:

şimdi bir yere gidip geliyorum 30 dk sonra foto yağmuru başlar ama montaj işini tam bitiremedim ;D ;D ;D

yavuz abi fotoların montajı tamam ;D ;D ;D ama videoları nasıl değiştiricem ??? ;D

Saol Altuğ gülmekten kırılıyorum şu an

o an yeniden gözümde canlandı çok güzel yakalamışsın

altug onaran' Alıntı:
şimdi bir yere gidip geliyorum 30 dk sonra foto yağmuru başlar ama montaj işini tam bitiremedim ;D ;D ;D

yavuz abi fotoların montajı tamam ;D ;D ;D ama videoları nasıl değiştiricem ??? ;D

Değiştirme olduğu gibi gönder yahu ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR