KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
takıcam pimi takıcam hemde sağlam takıcam japonun birine ;D ;D
takmama gerek kalmadı zaten yürüyor, 10 gün içinde arthurun altından japonlar geçebilecek kadar hazır olacak , görünce kaçıcak delik arayacaksınız, en az pigme kadar güçlü, ve hızlı olacak ;D ;D ;D bugün president jackson vardı bende onu bağladım ufukla köppek gibi oldu ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D Bu arada diğer japon şeysilerinin fotolarını gördüm bugün , o kanala Çağlarda girmiş ;D ;D ;D ;D ama sadece girmiş, Cihanı da gördüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kanalı boydan boya geçmiş maşşallah ;D ;D ;D ;D ;D
Valla en son Suzi ile pikniğe giden arkadaşların peşine takıldığımda, ki aslında Suzi için ilk deneyim idi, bu arabadan gerçek arazi şeysaş olmaz demiştim. Tabii bu 2006 GV idi. Eğer seninki Vitara JLX ise durum başka.
takıcam pimi takıcam hemde sağlam takıcam japonun birine ;D ;D
takmama gerek kalmadı zaten yürüyor, 10 gün içinde arthurun altından japonlar geçebilecek kadar hazır olacak , görünce kaçıcak delik arayacaksınız, en az pigme kadar güçlü, ve hızlı olacak ;D ;D ;D bugün president jackson vardı bende onu bağladım ufukla köppek gibi oldu ;D ;D ;D