KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
;D ;D ;D ;D Bu arada diğer japon şeysilerinin fotolarını gördüm bugün , o kanala Çağlarda girmiş ;D ;D ;D ;D ama sadece girmiş, Cihanı da gördüm ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D kanalı boydan boya geçmiş maşşallah ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz kaşınma valla pimini kırarım , sen bizim görüntüleri izleyeceğine , kendin girseydin , birde o hurdayı yapacam filan yazmışsın ,uğraşma sana kardeş tavsiyesi , japonlar onun altından değil geçse geçse ,üstünden geçer kardeşim denemesi bedava , sana her zaman açık kart
Mustafa abi bu çaponlar insanı gaza getirir
MT 117 leri gülegüle kullan ama aktarma organlarınada dikket etmek gerekiyor asfaltta sesinden bıkip çıkaracagınıza eminim
Yunus halen BF Godrich 255.85.16 MT (33'') kullanıyorum, Defender daki bütün kamp malzemelerini Toyata ya aktarıyorum, Defender i biraz daha arazi ağırlıklı kullanacağım, Defender da 2'' yükseltme ve spacer var ön Dif 24 freze + ARB kilit, Arka 24 freze + ARB kilit var, daha önce epey aks kestiğim için şimdi daha köntröllü olarak kilit kullanıyorum, ayrıca köyde atölyem var ;D arazi şartlarına göre lastikleri değiştirmem çok zamanımı almıyor.
yavuz kaşınma valla pimini kırarım , sen bizim görüntüleri izleyeceğine , kendin girseydin , birde o hurdayı yapacam filan yazmışsın ,uğraşma sana kardeş tavsiyesi , japonlar onun altından değil geçse geçse ,üstünden geçer kardeşim denemesi bedava , sana her zaman açık kart