KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Yoo öyle demiyorum, aracı uygun fiyata aldığım için pek güvenemiyordum. Şimdiye kadar gördüğüm eksikleri giderdim, bir tek rölantideki titreme kalmıştı.
Akışmetreyi de takınca o sorun da çözülür, bende arabama güvenle binerim diyorum
Hem noter satışı hızlıydı, hem de LR mantalitesini sattı)))))))))))))) Ben ondan bahsediyorum asıl)))
Ben de sattıydım ama biraz daha vakit almıştı))))))))
Hem noter satışı hızlıydı, hem de LR mantalitesini sattı)))))))))))))) Ben ondan bahsediyorum asıl)))
Ben de sattıydım ama biraz daha vakit almıştı))))))))
abi yok LR yi satmadim, hala hayalimdeki araba defender 90 v8, birgun yapicam, yada discovery 1 v8 alip sase den soyup topliycam.
discovery 2 ve ustu araclar, veya vx100 gibi araclar benim gibi off road zevkini gittikce sertlestirenlere uygun degil. Yada onu kullanip bakimini yapicak parasi varsa super araclar. Ama ben daha mekanik araclara yonelmeye karar verdim.
ve daha kisa kasa. 100 luk arabadan uzun istemiyorum mumkunse, discovery 1 filanda alirsam kesebildigim kadar kesicem.
Sevtap valla defender 90 yada discovery 1 ucuzundan bakiyorum zaten sanzuman ve motor saglam gerisi yenilenicek turde bisiler herseyiyle elden gecirip bir arac yapicam