hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 May 2010 #41,841 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: İyi akşamlar, Aman abi oyunlarına gelme. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: İyi akşamlar, Aman abi oyunlarına gelme. ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 1 May 2010 #41,842 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ??? ???
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D Genişletmek için tıkla ... ;D ??? ???
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 1 May 2010 #41,843 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D Genişletmek için tıkla ... Abi bizim buradaki arkadaşlardan biri Defender aldı. Onun işleri ile uğraşıyorduk. ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Emrah LR yi geçtim vosvosu bile sattırıyorlardı, nerelerdeydiniz yalnız kaldık buralarda. ;D Genişletmek için tıkla ... Abi bizim buradaki arkadaşlardan biri Defender aldı. Onun işleri ile uğraşıyorduk. ;D ;D ;D ;D
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 1 May 2010 #41,844 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Nerdeydiniz bütün gün, bu caponlar az daha bana araba sattırıyorlardı ;D Genişletmek için tıkla ... Sedat bu gün Şaşmazda Ufukla buluştuk bütün gün VX 100 le ile uğraştık bir haftalık daha yapılacak ufak tefek işleri kaldı,
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Nerdeydiniz bütün gün, bu caponlar az daha bana araba sattırıyorlardı ;D Genişletmek için tıkla ... Sedat bu gün Şaşmazda Ufukla buluştuk bütün gün VX 100 le ile uğraştık bir haftalık daha yapılacak ufak tefek işleri kaldı,
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 May 2010 #41,845 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sedat bu gün Şaşmazda Ufukla buluştuk bütün gün VX 100 le ile uğraştık bir haftalık daha yapılacak ufak tefek işleri kaldı, Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi hayırlı olsun, siz çok hızlı bitirdiniz işleri. Sizden ricam beni bu caponlarla yalnız bırakmayın, zaten kalbimin yarısı LC lerde halen.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sedat bu gün Şaşmazda Ufukla buluştuk bütün gün VX 100 le ile uğraştık bir haftalık daha yapılacak ufak tefek işleri kaldı, Genişletmek için tıkla ... Mustafa abi hayırlı olsun, siz çok hızlı bitirdiniz işleri. Sizden ricam beni bu caponlarla yalnız bırakmayın, zaten kalbimin yarısı LC lerde halen.
M MKG Moderatör Mesajlar 539 Tepkime Puanı 2 Yer Ankara 1 May 2010 #41,846 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Mustafa abi hayırlı olsun, siz çok hızlı bitirdiniz işleri. Sizden ricam beni bu caponlarla yalnız bırakmayın, zaten kalbimin yarısı LC lerde halen. Genişletmek için tıkla ... Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ???
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar hsbasar' Alıntı: Mustafa abi hayırlı olsun, siz çok hızlı bitirdiniz işleri. Sizden ricam beni bu caponlarla yalnız bırakmayın, zaten kalbimin yarısı LC lerde halen. Genişletmek için tıkla ... Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ???
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 1 May 2010 #41,847 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ??? Genişletmek için tıkla ... Bunun üstüne daha birşey denmez Mustafa abi, kesinlikle haklısın.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ??? Genişletmek için tıkla ... Bunun üstüne daha birşey denmez Mustafa abi, kesinlikle haklısın.
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 1 May 2010 #41,848 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ??? Genişletmek için tıkla ... 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar MKG' Alıntı: Sevgili Sedat ; Bu husustaki düşüncelerimi her fırsatta dile getirmeye çalışıyorum, bu işin denklemi çok basit ( Bütçe = Araba ) ( VX 100 + Arazi donanımı ) = 50.000.-TL bu parayı kazanana kadar arabaya binmeyelimmi ??? Genişletmek için tıkla ... 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 1 May 2010 #41,849 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kaşınıyor
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... kaşınıyor
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 1 May 2010 #41,850 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi hayırdır Ankaradan taşınıyor musun?
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: 06 MKG Defender 110 = 150.000 TL ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Sadece sisler = 14.000 TL ;D ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Abi hayırdır Ankaradan taşınıyor musun?
umutcelikel No pain no gain... Mesajlar 3,338 Tepkime Puanı 211 Yer Ankara Web landroverseries3umutcelikel.blogspot.com 1 May 2010 #41,851 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Abi hayırdır Ankaradan taşınıyor musun? Genişletmek için tıkla ... ))))))))))))))))))))))))))))) Tanık koruma programına girdim.
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar emrahmarti' Alıntı: Abi hayırdır Ankaradan taşınıyor musun? Genişletmek için tıkla ... ))))))))))))))))))))))))))))) Tanık koruma programına girdim.
altay41 benim diger aracim bj75 Mesajlar 523 Tepkime Puanı 5 Yer izmit Web www.altaykonveyor.com 1 May 2010 #41,852 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar iyi aksamlar cumleten, bizim orda kimsa kalmamis
yazargezeryolçizer Zirve Mesajlar 1,505 Tepkime Puanı 3 1 May 2010 #41,853 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz-çelikel' Alıntı: kaşınıyor Genişletmek için tıkla ... Bencede ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yavuz-çelikel' Alıntı: kaşınıyor Genişletmek için tıkla ... Bencede ;D
E emrahmarti Discovery I 3.5 v8 EFI Mesajlar 463 Tepkime Puanı 0 Yer Bolu - Türkiye Web www.7-24.web.tr 1 May 2010 #41,854 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ))))))))))))))))))))))))))))) Tanık koruma programına girdim. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar umutcelikel' Alıntı: ))))))))))))))))))))))))))))) Tanık koruma programına girdim. Genişletmek için tıkla ... ;D ;D ;D ;D ;D
yavuz-çelikel www.isteataturk.com Mesajlar 5,898 Tepkime Puanı 26 Yer ANKARA 1 May 2010 #41,855 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Bencede ;D Genişletmek için tıkla ... evini biliyorum kerim dayanalım kapısına
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar yazargezeryolçizer' Alıntı: Bencede ;D Genişletmek için tıkla ... evini biliyorum kerim dayanalım kapısına
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 1 May 2010 #41,856 Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar günün fotosu taze taze 8) [attachment=1]