7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,432,348

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

Tempus' Alıntı:
aslında exe siz filan çok kolay çözümü varda şimdi cihan abiye onu anlatmak LR ın Toyota dan iyi olduğunu anlatmakdan bile daha zor ;D ;D ;D

sen anlat ben geliyorummmmmm , ulen görüyoruz iyi dediğiniz arabaları bütün gün sanayide hepsi neyse konuşmayayım artık

cihanülker' Alıntı:
sen anlat ben geliyorummmmmm , ulen görüyoruz iyi dediğiniz arabaları bütün gün sanayide hepsi neyse konuşmayayım artık

özlemişim cihan abiyi ;D

gokhanlro' Alıntı:
Nejat bu numu alacaksın ...yakışır sanaaa ;D ne yaptın hakikaten araba işini????
selamlar

110 3.5 V8 bakıyorum. 94 model TEDAŞ çıkması. Disk frenli. Ellenmemiş.
Yavuz tarife uygun bir tane olduğunu söyledi, sahibine ulaşmaya çalışıyoruz. Makul birşey isterse alırım. AMA, V8 kullanıcılarının durumu da ayrı bir konu. İçi seni dışı beni yakar durumundalar. Zaten olmazsa paşa paşa bir Tdi alırım veya 2.5 dizel alıp Puma atarım. Ama 110 olacağı kesin.
Her ne kadar ara ara düz vites V8 veya Tdi Disco I'ler aklımı çelseler de... 110 iyidir 110

yaaa nejat allah akıl fikir versin kardeş ya ,bırak bu hurdaları ya , hurdacılar uğraşsın ,sen hurdacımısın ,tamircimisin güzel kardeşim ,bak kürşata arabayı yaptı hazırladı ,olmayacağını anlayınca sattı hemen ,hoş yabancıya gitmedi ama olmazzzzz olmzzzz binlerce kez söyledim tekrar söyleyeyim yürümez

Nejat abiiiiiii şu filmi sonlandır artık :

Yavuz abi 35 lastikli jantlar ve dodiklerde bir güzellik yaparsa bende her an bir v8 disco 1 yapabilirim gaz verilmesine bağlı ;D ;D ;D

İşin garibi adam 110 sattı, 110 alacak şimdi, ve 110 bulamıyor, ama dışarda it sürüsü gibi satılık 110 var ;D ;D ;D ;D ;D
Anladıysam Diyarbakıra gideyim ;D