7/24 Açık Landrover'cılar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan HakanBastoncu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 46,274
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,431,891

Etiketler
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar

6-7 temmuz Antalya''da yanındayım,ege gezisine senden başlayacağım ;D

Rezervasyonumu şimdiden yapayım

Nejat bende bu araca baktım hatta yarın araca gidip hüseyin usta ile bakıp pazarlık edicektim hüseyin usta yunanistana trophy ye gitti
o yuzden pazartesi filan gidip bakıcaz bu araca, uygun derse usta anlaşırsak alıcam.

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;D
Peki Onur Bey, size bu arabayı aldıran sevgili Yavuz Bey nerelerde?? Keşke İncekteki tamirhanesine gitseydinixz yapsaydı o aracınızı??

Onur bu tür arızalar MKG garanti kapsamındadır, dert etme ;D

Tempus' Alıntı:
Nejat bende bu araca baktım hatta yarın araca gidip hüseyin usta ile bakıp pazarlık edicektim hüseyin usta yunanistana trophy ye gitti
o yuzden pazartesi filan gidip bakıcaz bu araca, uygun derse usta anlaşırsak alıcam.
sanki fiyatla beraber motor da dip yapmış gibi...

umutcelikel' Alıntı:
sanki fiyatla beraber motor da dip yapmış gibi...

zaten aracı alma amacım sıfırdan toplamak, motor, kaporta hepsi elden geçicek hiç umrumda değil ;D

mete' Alıntı:
Mustafa Bey senin vx100 ne zaman görücüye çıkıyor

Sevgili Mete Hocam VX100 şu an Şaşmaz sanayide hazırlık kampında, yakın zamanda hazırlık maçları yapıp sezonu açacak ;D

Tempus' Alıntı:
zaten aracı alma amacım sıfırdan toplamak, motor, kaporta hepsi elden geçicek hiç umrumda değil ;D

kürşat al bir tane fj 75 pikap , eşşek gibi kullan tak 38 leri , veya tek kabin hilüx manyak bir şey yaparsın benden söylemesi , makinasını ellemeye gerek yok sadece kasa ,ve yürüyene dokun yeter birde bize uygun donatım

Cihan abi ben ciddiyim şimdiden rezervasyon yapmaya gerek var mı? Sonradan açıkta kalmayayım,senin çadırı alırım valla ;D

MKG' Alıntı:
Sevgili Mete Hocam VX100 şu an Şaşmaz sanayide hazırlık kampında, yakın zamanda hazırlık maçları yapıp sezonu açacak ;D

Sabırsızlıkla bekliyoruz.

Cihan boşaltacağı kadronun farkında imiş o yüzden karstan beri Ankara için yeni bir vx100 ün yerini yapıyormuş...