KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yavuz abi yeni eklemeler yapmisin teneke krala
ellerine saglik daa
şimdi cihan abi gelecek boy buyuyunce nolcak dicek kavak ornegini verecek deve ornegini verecek. Bir ton eziyete soktun adami bak şimdi...
ne pimi Mücahit ön Dingil komple değişti, şimdi arkanın pim kırmasını beklemeye başladık kırılınca oda tümden değişecek, arkasından sıra , arazi, şanzıman ve nihayet motora gelecek, hepsi hazır, işte ozaman "teneke kral bitti, şimdi çarpışmaya hazır" diyecem, şu ana kadar hep standart idi ilk modifiye ön dingil fren sistemi ve yükseltme ile yapıldı.
Boya, yan stickerlar, taban-koltuk-kapı döşemeleri orjinal değil. Benzinli motor o kasada anasını beller adamın. Km de 520.000 cik. Valla billa bende boya, yan stickerlar, koltuk-taban-kapı döşemeleri orjinal 290.000 de dizel var diye demiyorum ;D ;D ;D
Boya, yan stickerlar, taban-koltuk-kapı döşemeleri orjinal değil. Benzinli motor o kasada anasını beller adamın. Km de 520.000 cik. Valla billa bende boya, yan stickerlar, koltuk-taban-kapı döşemeleri orjinal 290.000 de dizel var diye demiyorum ;D ;D ;D
Hadi leyyyn !!! LPG var, dizel ile aynı harcar. 1 milyon giden efsane motor için 500 bgin nedir ki? Boya sticker orişjinal olsa ne fark eder olmasa ne fark eder. Vinci bilem var, villop gibi araba.
yavuz-çelikel' Alıntı:
nejat ya çok kararsızsın ; yada iyi yem atıyosun ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Kendim için demiyorum yahu, onca T*y*t* fanatiği var, uçuk kaçık fiyatlara alıyorlar. Araç güzel, fiyat da güzel, birisine faydamız olur diye şeyettiydim. Benim karar belli. 110 V8, Yavuz'dan haber bekliyorum, o da olmaz ise 110Tdi'a dönüş yapacağım.